НАБУ розраховує на підтримку з боку журналістів і громадськості Львівщини

НАБУ розраховує на підтримку з боку журналістів і громадськості Львівщини

19 серпня у Львові Національне антикорупційне бюро України спільно з Консультативною місією ЄС (EUAM) провели тренінг "Діяльність Національного антикорупційного бюро України в контексті Антикорупційної реформи" для журналістів та представників громадських організацій. Учасники заходу дізналися про місце й унікальність Бюро у правоохоронній системі України, отримали вичерпні відповіді експертів на запитання щодо взаємодії з іншими державними та міжнародними органами, результатів, досягнутих у роботі, та пріоритетних завдань на майбутнє.

За словами одного зі спікерів тренінгу – директора новоствореного Львівського територіального управління НАБУ Тараса Лопушанського, очолюване ним представництво готове і розраховує на плідну співпрацю з громадянським суспільством.

"Нам потрібно більше розповідати про підслідність і завдання Бюро, щоб люди розуміли, у яких питаннях ми дійсно можемо їм допомогти", – наголосив він.

Прес-секретар НАБУ Світлана Оліфіра нагадала учасникам тренінгу про можливості звернення до Бюро із заявами про правопорушення та за іншою інформацією.

Нагадуємо, 29 липня аналогічний тренінг відбувся в Одесі. Згодом подібні інформаційно-просвітницькі заходи проводитимуться й в інших містах України, зокрема, у Харкові та Києві.

Джерело: Сайт НАБУ

Залишити коментар

Відправити