Токівське відзначило День села (ФОТО, ВИДЕО)

Токівське відзначило День села (ФОТО, ВИДЕО)

Нещодавно журналісти "Нового міста + ТВ" знову завітали до наших сусідів з Грушівської об’єднаної територіальної громади. Тут, у Токівському, відбулося святкування Дня села.

Основні урочистості вже традиційно відбувалися біля Будинку культури. Сільський клуб, як і місцева бібліотека, нещодавно оновилися, тут було проведено ремонт та створено комфортні умови праці. Працівники культури дякують за це своєму керівництву, а особливий внесок у оновлення культурного осередку зробив його директор Микола Новохатько.

токівське відзначило день села (фото, видео) - изображение 1

Смотреть все фото (212 шт.) - Facebook

Зі святом села його мешканців поздоровили голова Грушівської ОТГ Валерій Попельнюк та староста Марина Бойко. Таланти Токівського та запрошені артисти приготували насичену та різноманітну культурно-розважальну програму, яку вела завідуюча бібліотекою Н.П. Купріна. Своїми виступами односельців порадували колективи місцевого Будинку культури "Ветеран", "Червона калина", "Веселка" під керівництвом О.В. Пономарьової, а також колектив "Грація" із сусіднього Гранітного (керівник Т.О. Ляшук) та ВІА "Сувенір".  Пісні, танці та патріотичні флеш-моби у їх виконанні супроводжувались дружними аплодисментами глядачів. А юні знавці історії рідного села розповідали про його минуле та сьогодення.

токівське відзначило день села (фото, видео) - изображение 2

Гості з Кривого Рогу, група "Отаман"  та Валерія Курило, подарували глядачам пісні на будь-який смак зі свого різноманітного репертуару.

токівське відзначило день села (фото, видео) - изображение 3

Багато цікавого було на святі і для найменших мешканців Токівського. Вони із захватом долучалися до яскравого шоу мильних бульбашок, радісно танцювали з актором у костюмі величезної панди.

токівське відзначило день села (фото, видео) - изображение 4

Звісно, не обійшлося на такому святі і без яскравого феєрверку. До пізнього вечора біля сільського Будинку культури грала музика, а люди танцювали, відпочивали та відзначали День народження свого рідного села.

токівське відзначило день села (фото, видео) - изображение 5

Яна Новицька, Євген Січкаренко

За допомогу у підготовці матеріалу дякуємо завідуючій бібліотекою Купріній Н.П. та художньому керівнику будинку культури Пономарьовій О.В.    

Залишити коментар

Відправити