ДТЕК повернув світло в усі населені пункти Нікопольського району після вчорашніх обстрілів

ДТЕК повернув світло в усі населені пункти Нікопольського району після вчорашніх обстрілів

На Дніпропетровщині аварійні бригади ДТЕК Дніпровські електромережі відновили електропостачання в усіх населених пунктах Нікопольського району, що постраждали від вчорашніх обстрілів. За останню добу підключили ще 4 населених пункти, повернувши світло у домівки понад 1 тисячі жителів області.

В ніч на 13 липня ворог двічі обстріляв Нікопольський район, залишивши без світла 14 населених пунктів. Вже на ранок аварійно-відновлювальним бригадам ДТЕК Дніпровські електромережі вдалося відновити електропостачання у більшості домівок, що опинилися без живлення через зруйновані лінії. За добу поновили роботу електрообладнання ще у 4 селах, повернувши світло у домівки 1181 родини.

Наразі електропостачання відновлено в усіх населених пунктах, що постраждали внаслідок бойових дій. Ситуація в області контрольована.

Не зважаючи на постійні обстріли, аварійні бригади ДТЕК Дніпровські електромережі оперативно лагодять пошкоджені ворогом лінії та обладнання. Роботи проводять одразу як отримують дозвіл від ЗСУ та Служби з надзвичайних ситуацій.

З початку повномасштабного вторгнення російської федерації енергетики відновили електропостачання для понад 40 тисяч осель, які постраждали від бойових дій. Переважно – у Криворізькому районі, який регулярно зазнає ворожих обстрілів.

Якщо у вас зникла електрика –  просимо повідомляти до ДТЕК Дніпровські електромережі. Для зв’язку з компанією використовуйте лише офіційні канали інформації. Наші фахівці готові приймати ваші звернення через дистанційні канали обслуговування: сайтсоцмережі, контакт-центр +38 (056/066/067/063) 790-99-00, 0-800-301-497, чат-боти Viber та  Telegram та Viber-канал інформування «ДТЕК info ДНЕМ».

Ми працюємо 24/7, щоб електропостачання будинків та підприємств залишалося надійним.

Залишити коментар

Відправити