КОЛИ ВІК НЕ МАЄ ЗНАЧЕННЯ. В УНІВЕРСИТЕТІ ІІІ ВІКУ - ВИПУСКНИЙ

КОЛИ ВІК НЕ МАЄ ЗНАЧЕННЯ. В УНІВЕРСИТЕТІ ІІІ ВІКУ - ВИПУСКНИЙ

У Покрові відзначили черговий випуск “Університету третього віку”, що діє при територіальному центрі. Інноваційний проєкт давно користується великим попитом серед мешканців громади і є частиною системної роботи, спрямованої на покращення якості життя людей літнього віку. Адже тим, хто все життя був у вирі подій, людей і спілкування, дуже важко й навіть шкідливо залишатися наодинці з собою. А тут юні душею студенти збагачуються не лише новими знаннями, актуальною інформацією та

У Покрові відзначили черговий випуск “Університету третього віку”, що діє при територіальному центрі.

Інноваційний проєкт давно користується великим попитом серед мешканців громади і є частиною системної роботи, спрямованої на покращення якості життя людей літнього віку.

Адже тим, хто все життя був у вирі подій, людей і спілкування, дуже важко й навіть шкідливо залишатися наодинці з собою.

А тут юні душею студенти збагачуються не лише новими знаннями, актуальною інформацією та спілкуванням. Мають шанс розширити інтереси і взяти від життя те, на що раніше просто не вистачало часу.

Тому уся програма випускного — це винятково результат їхнього творчого пошуку та креативність наставників. Щоправда, у репертуарі ансамблю терцентру “Золота осінь” цього разу не було веселих мотивів. Піснями передавали те, що сьогодні на серці в усіх українських матерів та бабусь. Вперше випускний “Університету ІІІ віку” пройшов із хвилиною мовчання...

Поважними гостями заходу стали справжні життєлюби, Почесні громадяни міста Василина Лінська та Павло Філін-Юрков.

Вітаючи підопічних, директор терцентру Наталія Даниленко, оголосила набір на новий навчальний рік, який розпочнеться у вересні. Усіх охочих, у тому числі літніх людей, які знайшли тимчасовий прихисток у місті запрошують стати слухачами курсу. Наразі в Університеті діє два факультети - “Народознавство” та “Активне довголіття”. За якими напрямками працюватимуть наступного навчального року, визначить анкетування потенційних студентів. Вступних іспитів в Університеті не здають, відвідування безкоштовне. Єдина умова - статус пенсіонера.

Випускники від душі дякували тим, хто допомагає їм руйнувати шаблони і жити повним життям. Це їхні наставникам — Наталія Даниленко, Зоя Шевченко, Зоя Світіч та Лілія Кунченко, яка у нашому місті знайшла не лише прихисток, а й поповнила трудовий колектив терцентру.

Залишити коментар

Відправити