«Нове місто + ТВ» тепер і у Viber! Приєднуйтесь до нас у соцмережах та месенджерах, щоб бути завжди у курсі найсвіжіших новин!

«Нове місто + ТВ» тепер і у Viber! Приєднуйтесь до нас у соцмережах та месенджерах, щоб бути завжди у курсі найсвіжіших новин!

Шановні читачі! Ми продовжуємо працювати над тим, щоб ви могли отримувати важливу, цікаву та корисну інформацію найбільш зручним для вас способом. Тому на додачу до вже існуючих ресурсів створили свій канал у популярному месенджері Viber!

Перейдіть за посиланням, приєднуйтесь до групи та отримуйте оперативні сповіщення про всі оновлення на сайті «Нове місто + ТВ» через Viber.

Таким чином, наші канали тепер є у месенджерах Telegram та Viber, а також у найпопулярнішій соцмережі Facebook:

  • «газета Нове місто +ТВ» у  Viber  - миттєві сповіщення про усі оновлення на сайті.
  • «газета «Нове місто+ТВ» https://t.me/novemisto - офіційний канал газети в Telegram. Оперативні сповіщення про усі важливі новини, нічого зайвого.
  • «ПОКРОВ чат» https://t.me/pokrovchat – міський Telegram-чат Покрова, призначений для спілкування городян, допомоги один одному, розміщення корисної інформації для мешканців міста від мешканців міста.
  • «Покров Нове місто» https://facebook.com/groups/novemistoinfo/ - Facebook-група, де ви можете побачити наші матеріали, запропонувати власні новини та поспілкуватися у коментарях.

Долучайтесь до наших спільнот, що активно розвиваються, дізнавайтесь про найсвіжіші новини, отримуйте корисні поради та спілкуйтесь із тисячами однодумців!   

 

Залишити коментар

Відправити