Олександра Сотула привітала маленьких покровчан з Днем Святого Миколая (ВІДЕО)

Олександра Сотула привітала маленьких покровчан з Днем Святого Миколая (ВІДЕО)

Напередодні свята подарунки від депутата обласної ради, заступника голови Дніпропетровської обласної організації ВО «Батьківщина» отримали діти із соціально незахищених сімей.

Олександра Федорівна вже багато років займається активною громадською діяльністю, допомагає родинам, що опинилися у складних життєвих обставинах. Тож і цього року не залишилися поза увагою діти, які потребують особливої уваги. Олександра Сотула особисто привітала маленьких мешканців нашого міста зі святами та вручила їм солодкі подарунки:

«Шановні мешканці Покрова та Нікопольського району! Щиро хочу привітати вас із чарівними святами, що наближаються – Днем Святого Миколая, Новим Роком, Різдвом Христовим! Хочу вам побажати миру та здоров’я, благополуччя та радості, тепла та затишку у родинах! Нехай всі ваші мрії здійсняться, і хай буде з вами Боже благословення!» - сказала вона.

Та навіть у ці святкові дні депутат обласної ради продовжує виконувати свої обов’язки. Тож після вручення подарунків дітям Олександра Сотула також плідно поспілкувалася і з дорослими мешканцями міста, з’ясувала основні проблемні питання, що їх турбують. А наостанок нагадала, що мешканці Покрова можуть звертатися за допомогою до її громадської приймальні за адресою: вул. Центральна, 49/1. Помічник Олександри Сотули Станіслав Новицький проводить там прийом кожного останнього вівторка місяця з 15:00 до 17:00.

олександра сотула привітала маленьких покровчан з днем святого миколая (відео) - зображення 1

Залишити коментар

Відправити