ШАНОВНІ ВИБОРЦІ!

ШАНОВНІ ВИБОРЦІ!

Я, Сотула Олександра Федорівна, зареєстрована в народні депутати від партії "Батьківщина" в одномандатному виборчому окрузі № 35 на позачергових виборах народних депутатів України, які відбудуться 21 липня 2019 року.

Усвідомлюючи свою відповідальність перед Богом, власною совістю, попереднім, нинішнім та майбутнім поколінням, перед українським народом і партією "Батьківщина", яка висунула мене кандидатом в народні депутати України, я йду до Верховної Ради, щоб зосередити свою діяльність тільки на ті рішення, які спрямовані на розвиток України, покращення життя громадян, збереження цілісності держави та встановлення миру.

Я йду до вищого законодавчого органу, щоб боротися за Європейське майбутнє свого народу, формувати позитивний імідж держави, наближати Україну до європейських стандартів урядування, здійснити суттєве обмеження корупції, укріплювати децентралізацію та розвиток місцевого самоврядування. 

Я завжди буду відстоювати територіальну цілісність та непорушність кордонів нашої держави. Буду піклуватися та підтримувати соціально незахищені верстви населення та учасників бойових дій, які ціною власного життя відстоювали цілісність та незалежність України. 
Я хочу дбати про економічний розвиток країни, виступаючи за демонополізацію економіки та реформу податкової системи, розширення свободи підприємницької діяльності, істотне скорочення функцій адміністративного регулювання економіки. 

Маючи великий досвід в бізнесі, моя мета - сприяти на законодавчому рівні розвитку малого та середнього бізнесу, а також підтримка аграрного сектору, які є основою економіки держави і стали головним джерелом доходів мільйонів громадян.

Всіляко сприятиму прийняттю рішень щодо їх розвитку, зменшенню податкового тиску, захисту конкуренції та скороченню монополій, обмеженню перевірок з боку контролюючих органів та наданні державної допомоги. Завжди буду в числі тих, хто відстоюватиме справедливі тарифи, які зараз є непомірними для народу. Буду боротися за зменшення вартості газу для потреб населення.
Я вважаю необхідним приділяти значно більшої уваги та підтримки пенсіонерам та малозабезпеченим сім’ям. Негайно потрібно вдосконалити пенсійне законодавство, збільшити пенсійні виплати тим, в кого пенсія нижча прожиткового мінімуму, та тим, хто має великий робочий стаж і низьку пенсію. 

Майбутнє держави – наша молодь. Вона повинна мати можливість отримати якісну освіту, роботу за спеціальністю, гідну заробітну плату, займатись спортом, духовно збагачуватись та відпочивати. Це є головні складові діяльності органів влади всіх рівнів у питанні молодіжної політики, щоб молодь не виїжджала з своєї країни. Щоб ті люди, що виїхали на заробітки до інших країн, мали інтерес та зацікавленість повернутися і працювати в своїй державі. Буду відстоювати прийняття державної програми щодо обов’язкового працевлаштування випускників професійно-технічних закладів та ВУЗів, забезпечивши їм протягом двох років гарантовану середню заробітну плату, яка є у відповідній галузі.

Завжди готова підтримувати розвиток народної творчості, патріотичного виховання дітей та молоді.

Головним завданням народного депутата України, якого люди обиратимуть на одномандатному окрузі, є виконання наказів виборців, а тому моя робота у вищому законодавчому органі країни буде цілком спрямована на захист прав та інтересів населення, яке проживає на території виборчого округу № 35, а це міста Нікополь і Покров та Нікопольський район.

Я забезпечу стійкий, дієвий зворотній зв’язок з виборцями із вирішення нагальних та невідкладних проблем через громадські представництва на місцях та громадські приймальні.
Підтримка українських виробників, розширення внутрішнього та зовнішнього ринків, переробка власної сировини у створення продукції, а не продаж її за кордон - не допустять перетворення України на сировинний придаток для розвинутих країн. Для успішного розвитку нашого регіону необхідно працювати над створенням сприятливого інвестиційного клімату та впровадженням новітніх технологій.

Свою передвиборчу програму я буду втілювати на таких принципах та засадах:

- Прозорість влади перед людьми;
- Активна співпраця з органами міської та районної влади з метою вирішення соціально-економічних проблем кожної людини; 
- Втілення в дію механізму жорсткого громадського контролю за використанням місцевих бюджетів;
- Сприяти залученню громадян до самоуправління на місцях;
- Вимагати передбачуваності в діях влади, тобто наявності чітких прогнозів та планів щодо дій по стратегічному розвитку міста;
- Професіоналізм в управлінні громадами - призначати на керівні посади у владі всіх рівнів професіоналів вартих довіри людей, які працюватимуть для народу та зможуть належним чином захищати його інтереси; 
- Сприяти якісному будівництву доріг та розвитку інфраструктури в регіоні Нікополь-Покров та Нікопольський район; 
- Домогтися вирішення довгоочікуваного питання будівництва вкрай необхідної об’їзної дороги поза межами Нікополя; 
- Визначити ризики проживання та джерела їх компенсації для міст і селищ, що входять в 30-ти кілометрову зону Запорізької АЕС згідно діючого законодавства з проведенням спеціального медичного моніторинга. Скоригувати медичну статистику з урахуванням захворювань спричинених і визнаних проживанням в зоні АЕС; 
- Ініціювати прийняття цільової Державної Програми екологічної безпеки Нікопольського регіону в Дніпропетровській області. 
- Домагатимусь на законодавчому рівні виведення з експлуатації ядерних реакторів Запорізької АЕС у проектні терміни та забезпечення участі мешканців зон ризику АЕС у процесі прийняття рішень, що стосуються їх екологічної та ядерної безпеки; 
- Ставити та вирішувати питання якісного питного водопостачання для населення, а для сільської місцевості втілення розбудови водогінної мережі; 
- Ініціювати прийняття державної програми розвитку Нікопольського регіону, як одного із культурно-історичних центрів України, а також відновлення пам’ятників архітектурної спадщини та створення на території Нікопольщини історично-культурного заповідника українського козацтва, що сприятиме розвитку інфраструктури міст та району, залучення інвестицій, а як слідство – розвиток історичного туризму. Маю ділом честі виконати обіцянку про відновлення будівлі історично-краєзнавчого музею в старій частині Нікополя;
- Повинна існувати періодична звітність народних обранців перед виборцями.

Таким чином ми доб’ємося створення такої структури влади, яка працює на основі прозорих та зрозумілих людям принципах та процедурах.

Я впевнена в своїх силах і стала на цей шлях тому, що люблю Україну, вірю в неї і твердо знаю - ми доб’ємося миру і стабільності, зміцнення суверенітету, поваги до нас світового співтовариства, поваги людей до влади і відповідальність влади перед людьми. Створимо ефективну економіку та розумні закони для щастя, чесності та справедливості. 
Моя мета – домогтися, щоб чудовий історичний край Нікопольщини став зразком не тільки в нашому Дніпровському регіоні, а і у всій країні.

З Україною в серці, з повагою до народу!

Кандидат у народні депутати України по 35 виборчому округу
Олександра Сотула

Залишити коментар

Відправити