YASNO нагадує, як знімати показання двозонного електролічильника та коли їх передавати

YASNO нагадує, як знімати показання двозонного електролічильника та коли їх передавати

Жителям Дніпропетровщини необхідно передавати показання лічильника за два дні до кінця місяця і до 2 числа (включно) наступного місяця. Якщо на механічних (індукційних) лічильниках відображуються лише загальні показання спожитих кіловат∙годин, то власники двозонних приладів обліку бачать набагато більше інформації. Постачальник електроенергії, газу та енергоефективних рішень YASNO нагадує, які саме показання двозонних лічильників слід передавати.

На екрані двозонного лічильника з інтервалом 10 секунд послідовно відображаються: сукупний обсяг спожитої електроенергії, показання кіловат∙годин за різними тарифами, дата, поточний час та інші параметри в залежності від моделі приладу. Щоб інформацію на електролічильнику було простіше розуміти, кожне показання має свій індекс, який стоїть поряд з цифрами.

У склад енергоефективних наборів від YASNO можуть входити електролічильники двох різних марок. Так, на лічильниках GAMA індекс «1.5.8.1» вказує на тариф «день», а індекс «1.5.8.2» - на тарифну зону «ніч». А в залежності від типу лічильників NiK електроенергія за тарифом «день» має індекс «Т1.1» або просто «Т1», а за тарифом «ніч» - «Т1.2» або «Т2».

Саме ці показання слід фіксувати та передавати постачальнику YASNO або своєму оператору системи розподілу (ОСР). Передати дані YASNO можна будь-яким зручним способом:

«Ми постійно розвиваємо наші дистанційні сервіси для спрощення передачі показань, оплати рахунків і вирішення питань з постачання електроенергії. Ці зручні способи зв’язку з постачальником надають клієнтам можливість зайвий раз не виходити з дому і не наражати на небезпеку власне здоров’я», - додав директор YASNO у Дніпропетровській області Юрій Федько.

Прес-служба YASNO
у Дніпропетровській області

Залишити коментар

Відправити