Енергетики ДТЕК повернули світло в майже 3 тисячі осель Нікопольського району після вчорашніх обстрілів

Енергетики ДТЕК повернули світло в майже 3 тисячі осель Нікопольського району після вчорашніх обстрілів

Протягом останньої доби аварійно-відновлювальні бригади ДТЕК Дніпровські електромережі відновили електропостачання у 5 населених пунктах Нікопольського району, який вчора знову атакував ворог. Світло повернули в домівки 2 917 родин Дніпропетровської області, які були без живлення через пошкоджені електромережі. Наша мета – забезпечити села та міста електроенергією, що необхідно для нормального життя жителів регіону.

17 серпня на Дніпропетровщині двічі був атакований Нікопольський район. Через ворожі обстріли було пошкоджено електрообладнання та лінії електропередач. Аварійні бригади ДТЕК Дніпровські електромережі оперативно провели роботу з їх відновлення щойно отримали дозвіл на виконання ремонтів від військових.

За добу енергетикам вдалося відновити електропостачання у 5-ти населених пунктах Дніпропетровщини, повернувши світло в оселі 2 917 жителів, що були знеструмлені через бойові дії.

Не зважаючи на регулярні обстріли, енергетики ДТЕК оперативно лагодять пошкоджені ворогом лінії та обладнання. З початку повномасштабного вторгнення російської федерації вже відновили електропостачання для понад 88 тисяч родин Дніпропетровської області. Переважно – у Криворізькому та Нікопольському районах, які найчастіше зазнають ворожих атак окупантів. У деяких населених пунктах з 24 лютого лагодити лінії та обладнання доводилось вже десятки разів.

Якщо у вас зникла електрика –  просимо повідомляти до ДТЕК Дніпровські електромережі. Ми зробимо все можливе, що оперативно повернути вам світло.  Для зв’язку з компанією використовуйте лише офіційні канали інформації. Наші фахівці готові приймати ваші звернення через дистанційні канали обслуговування: сайтсоцмережі, контакт-центр +38 (056/066/067/063) 790-99-00, 0-800-301-497, чат-боти Viber та  Telegram та Viber-канал інформування «ДТЕК info ДНЕМ».

Ми працюємо 24/7, щоб електропостачання будинків та підприємств залишалося надійним.

Залишити коментар

Відправити