Як за 2 хвилини передати показання електролічильника через Viber та зекономити кошти

Як за 2 хвилини передати показання електролічильника через Viber та зекономити кошти

Понад 96% власників смартфонів в Україні користуються Viber, щодня здійснюючи близько 4 млн дзвінків та надсилаючи 11 млн повідомлень. Електропостачальник YASNO розповів як за допомогою месенджера швидко передати показання лічильника та чому це дозволяє економити кошти.

Жителі Дніпропетровщини, які щомісяця передають показання електролічильника до 5 числа, сплачують лише за фактичне споживання. Якщо постачальник не отримує даних, нарахування здійснюються за середніми показаннями, а відтак – сума в платіжці може відрізнятися від обсягу електроенергії, що був використаний протягом останнього місяця.

Зекономити кошти та швидко передати показання можна через чат-бот YASNO у Viber, до якого лише за місяць після запуску приєдналися 17,5 тис. користувачів. Щоб скористатись сервісом, достатньо перейти за посиланням https://yasno.com.ua/chatbot або відсканувати QR-код на сайті YASNO.

Через чат-бот YASNO можна передати дані за себе, своїх батьків, друзів та сусідів. Крім того, онлайн-помічник має додаткові корисні функції: підкаже, як зменшити витрати на електроенергію до 50%, допоможе замовити консультацію спеціаліста з питань енергоефективності та стане в нагоді при пошуку найближчого енергоофісу та його контактів.  

«Кожен клієнт може обрати найбільш зручний спосіб передачі показань: Особистий кабінет, форма на сайті, мобільний додаток Dnipro YASNO, повідомлення у Facebook, чат-бот у Viber,  за телефоном (056/067/050) 770-11-55 через автовідповідач чи при з’єднанні з оператором. Усі сервіси є зручними та допоможуть кожній родині економити час та гроші» - сказав директор YASNO в Дніпропетровській області Юрій Федько.

Прес-служба YASNO
у Дніпропетровській області

Залишити коментар

Відправити