Рятувальників Покрова нагородили за участь у ліквідації пожежі у Чорнобильській зоні

Рятувальників Покрова нагородили за участь у ліквідації пожежі у Чорнобильській зоні

12 червня у Покрові відбулася урочиста церемонія нагородження рятувальників Покрова та інших міст Нікопольської оперативної зони, які брали участь у ліквідації лісових пожеж на території Чорнобильської зони відчуження. Про це повідомляє Головне управління ДСНС України у Дніпропетровській області.

Нагадаємо, що декілька тижнів тому саме журналісти «Нового міста + ТВ» на сторінках видання підняли питання: чому керівництво покровських рятувальників фактично замовчує той факт, що хлопці з нашого міста прийняли участь в ліквідації пожежі, про яку говорила вся країна? Особливо враховуючи той факт, що в інших містах області рятувальників, що поверталися з Чорнобильської зони, зустрічали як героїв. І вони безумовно заслужили таку зустріч.

Ми раді, що нас почули, і рятувальники нарешті отримали заслужені нагороди. До того ж, для цього їм не довелося їхати до обласного центру – нагородження відбулося у рідному місті.

рятувальників покрова нагородили за участь у ліквідації пожежі у чорнобильській зоні - зображення 1

12 червня саме у Покрові пройшли урочисті заходи з відзначення рятувальників Нікопольської оперативної зони, які в період з 13 по 30 квітня від Дніпропетровської області у складі Зведеного загону приймали участь у ліквідації пожежі в Зоні відчуження та безумовного (обов’язкового) відселення. З Нікопольської оперативної зони залучалось 38 чоловік особового складу.

рятувальників покрова нагородили за участь у ліквідації пожежі у чорнобильській зоні - зображення 2

Начальник Головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області Андрій Кульбач відзначив відомчими нагородами ДСНС та Головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області вогнеборців, які під час гасіння лісової пожежі проявили сумлінне ставлення до виконання службових обов’язків, наполегливість, самовідданість, високий професіоналізм, особисту мужність і хоробрість.

рятувальників покрова нагородили за участь у ліквідації пожежі у чорнобильській зоні - зображення 3

Також, особовий склад 44-ї державної пожежно-рятувальної частини та 2-го державного пожежно-рятувального поста Головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області нагородили подяками міського голови та грошовими сертифікатами. Щоправда, подяки чомусь підписав Олександр Шаповал, відсторонений від посади міського голови за підозрою у вчиненні корупційного злочину… Але це жодним чином не применшує подвиг наших хлопців, що чесно виконали поставлені завдання в умовах підвищеної небезпеки.

рятувальників покрова нагородили за участь у ліквідації пожежі у чорнобильській зоні - зображення 4

Ми вдячні рятувальникам нашого міста за їх сумлінну роботу та щиро вітаємо з отриманням заслужених нагород!

Залишити коментар

Відправити