Вадим Івченко: Відроджувати українську економіку потрібно підтримкою вітчизняного бізнесу

Вадим Івченко: Відроджувати українську економіку потрібно підтримкою вітчизняного бізнесу

В період серйозних економічних викликів влада мусить робити ставку саме на українських товаровиробників, створюючи для них сприятливі кредитні та податкові умови.

На цьому наголосив народний депутат від "Батьківщини" Вадим Івченко в ефірі телеканалу "Київ".

"Щойно Україна зіштовхнулась із серйозними світовими економічними викликами – наша економіка розвалилась, як картковий будиночок. Але ж протягом шести років ми чули, як це позитивно брати в борг. Адже саме запозиченням, казали урядовці, ми будуємо сильну економіку. Був один "сильний" прем’єр, потім інший…! У нас все зростало і зростало. Насправді ж відбувалось все з точністю до навпаки – закривались підприємства, їхали з країни на заробітки люди. Тотально неправильна економічна політика урядів президента Порошенка продовжилась за президента Зеленського, і все обвалилося", – обурився політик.

Вадим Івченко переконаний, що сьогодні влада має зрозуміти необхідність розвитку вітчизняних товаровиробників, підтримувати переробку та виробництво продукції з доданою вартістю. Це, на думку народного депутата, дасть змогу українській економіці зміцніти.

"Саме таким підприємствам потрібно давати кредити, зменшувати податки, на законодавчому рівні підтримувати малий та середній бізнес. Тільки це в перспективі, за декілька років, дасть можливість країні вирівнятись. Тому що економічна політика "взяти в борг", а сьогодні ще й пропонують продати землю аби взяти п’ять мільярдів знову – провальна! Ці гроші або з’їмо, або "закопаємо" в дороги, а в людей нічого не з’явиться", – резюмував Вадим Івченко.

Джерело: Офіційний сайт ВО "Батьківщина"

Залишити коментар

Відправити