ЗВЕРНЕННЯ Кандидата в народні депутати України по 35 виборчому округу Олександри Сотули

ЗВЕРНЕННЯ Кандидата в народні депутати України по 35  виборчому округу Олександри Сотули

Шановні жителі Нікополя, Покрова та Нікопольського району!

21 липня в Україні відбудуться позачергові вибори до Верховної Ради України. Зміна влади на найвищому рівні – це вимога значної більшості українського народу. Разом з новим Президентом повинен запрацювати і новий склад Ради, до якої мають увійти нові постаті, які не заплямували себе ніякими антинародними Законами, корупційними схемами, домовленостями та багаторічним безцільним сидінням у депутатських кріслах. В новому складі Ради Український народ хоче бачити чесних та професійних людей, для яких патріотизм є найвищою ідеологічною цінністю.

Я, Олександра Сотула, висунула свою кандидатуру на посаду народного депутата України і звертаюся до всіх жителів 35 округу із закликом підтримати запит українського народу на оновлення влади. Я твердо впевнена, що буду ефективно і плідно працювати заради розвитку нашої держави та заради щасливого майбутнього кожної родини. Я готова відстоювати на законодавчому рівні інтереси свого округу.

За останні роки, посилаючись на війну, Україна втратила конкурентну спроможність в промисловості та сільському господарстві. За палкими гаслами про модернізацію і інновації ховалось розкрадання державних коштів, за декларуванням боротьби з корупцією і бюрократизмом зростала кількість чиновників з неймовірно високими посадовими окладами і фантастичними привілегіями.

Корупція останніх років на всіх владних рівнях досягла катастрофічних розмірів. Влада декларувала, що підтримує підприємництво, малий та середній бізнес, а насправді знищувала його, посилюючи державницький контроль і адміністративний тиск. Так далі бути не може!

Український народ заявив, що обирає активно розвинуту сучасну країну. Ми обираємо країну, де всі повинні бути рівними перед Законом, де діятиме незалежна судова система. Ми обираємо собі таке майбутнє, щоб жити щасливими в своїй країні, щоб люди не від'їжджали на заробітки по різним країнам, а щоб працювали, будували, робили відкриття в науці та культурному просторі на благо рідної України. Я впевнена, що головне багатство України – це людський потенціал. Я хочу, щоб всі ми пам’ятали, що ми нащадки великої української культури, яка є невід’ємною частиною європейської цивілізації. Україна повинна стати прикладом для цивілізованого світу – бути освітнім, культурним, вільним і процвітаючим суспільством третього тисячоліття.

ШАНОВНІ ВИБОРЦІ!

Ця виборча кампанія буде стрімкою і короткостроковою. Як ніколи, буде важливим голос кожного виборця який хоче змінити нашу країну. Якщо ви висловите мені довіру і віддасте свій голос за мене, ми з вами разом будемо йти до намічених цілей. Розраховую на Вашу підтримку і перш за все тих, хто вболіває за Україну, за європейське майбутнє нашої молоді.

З повагою,
ОЛЕКСАНДРА СОТУЛА

Залишити коментар

Відправити