• О нас
  • Контакты

Новини війни

Новини війни

▪️ Європа не вимагатиме від України територіальних поступок для врегулювання конфлікту, – президент Франції Еммануель Макрон.

▪️ З початку місяця зафіксовано 160 обстрілів Чернігівщини та Сумщини, з яких 120 — з артилерії, решта — з авіації та стрілкового озброєння, – ДПСУ.

▪️ Відвідування України під час війни, яку веде проти країни росія, главами держав та урядів країн альянсу важливою демонстрацією солідарності, – генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг.

▪️ Воїни ЗСУ видавлюють росіян на Херсонщині попри перевагу окупантів у кількості важкого озброєння, — радник голови Офісу президента Михайло Подоляк.

▪️ Німеччина підтримує Україну та українців від початку російської агресивної війни — зокрема, держава прийняла вже 800 тисяч українських біженців, а також надає зброю і продовжить це робити — канцлер Німеччини Олаф Шольц.

▪️ Великобританія передасть Україні понад 20 САУ M109, – міністр оборони країни Бен Воллес.

▪️ Міністерства оборони Сполучених Штатів Америки, Великої Британії та Німеччини виступили зі спільною заявою щодо підтримки України, в якій зобов’язалися надати реактивні системи залпового вогню, – заява Пентагону.

Ukraine NOW
Оставить комментарий

Отправить