• О нас
  • Контакты

Сьогодні маємо кілька обстрілів Криворізького району - Микола Лукашук

Сьогодні маємо кілька обстрілів Криворізького району - Микола Лукашук

Голова Дніпропетровської обласної ради розповів, як минув в області 113 день повномасштабного воєнного вторгнення рф в Україну:

"Сьогодні маємо кілька обстрілів Криворізького району.

Протягом дня окупанти зі ствольної артилерії обстріляли Велику Костромку. Влучили по населеному пункту: пошкоджено чотири будинки і лінія електропередач. Постраждалих немає.

Надвечір ворог поцілив по території Широківської громади. Внаслідок обстрілу зайнялося поле пшениці. Загальна площа пожежі – понад 100 га. Які можуть бути військові об‘єкти на полі пшениці? Жодних. Окупанти продовжують свідомо підривати продовольчу безпеку як України, так і всього світу".

За словами Миколи Лукашука, в інших районах Дніпропетровщини день минув мирно. Також він поділився приємними новинами про успіхи наших спортсменок:

"Сьогодні Анастасія Польська, спортсменка з Дніпропетровщини (а саме з Кривого Рогу) виборола золоту медаль на чемпіонаті Європи з боротьби вільної серед дівчат U17, який проходить в Румунії. Дівчині всього 16 років. Така молода, а вже чемпіонка, яка гідно представляє Україну на спортивній арені. Ще одна спортсменка з Кривого Рогу – Дар‘я Константинова – здобула на цих змаганнях бронзу.

Вітаю дівчат та їхніх тренерів! Пишаємось нашою талановитою молоддю!"

FaceBook
Оставить комментарий

Отправить