• О нас
  • Контакты

У Нікополі поліцейські затримали чоловіка за підозрою у спричиненні тяжких тілесних ушкоджень місцевому мешканцю

У Нікополі поліцейські затримали чоловіка за підозрою у спричиненні тяжких тілесних ушкоджень місцевому мешканцю

Через ревнощі чоловік схопив ножа та завдав проникаюче ножове поранення у груди знайомому, після чого поранив ножем його дружину.

7 серпня приблизно о 15.30 до Нікопольського РУП надійшло повідомлення від лікарів швидкої медичної допомоги про те, що ними госпіталізовано до медичного закладу та надано допомогу чоловіку та жінці, які мали ножові поранення. Як з’ясували поліцейські, в цей день приблизно об 11-й годині сімейна пара прийшла в гості до родичів у приватне домоволодіння в місті Нікополі. Між чоловіками виник конфлікт і господар будинку ножем завдав поранення гостю. А потім ножем наніс поранення його дружині, яка захищала свого чоловіка.

Поліцейські затримали зловмисника на місці скоєння злочину в порядку ст.208 кримінального процесуального кодексу України.

8 серпня слідчим за узгодженням з Нікопольською окружною прокуратурою зловмиснику повідомили про підозру у вчиненні злочину передбаченому ч. 1 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років. Вирішується питання про обрання чоловіку запобіжного заходу

Оставить комментарий

Отправить