• О нас
  • Контакты

Микола Лукашук: «Зводити важливі соціальні об’єкти «з нуля» – одне з пріоритетних завдань влади»

Микола Лукашук: «Зводити важливі соціальні об’єкти «з нуля» – одне з пріоритетних завдань влади»

Голова Дніпропетровської обласної ради Микола Лукашук оглянув новозбудований дитячий садок у Покрові, який звели в рамках програми Президента «Велике будівництво». Завдяки реалізації цього проєкту більше 100 юних мешканців міста зможуть навчатися і розвиватися в комфортних умовах. В садочку облаштовані просторі навчальні ігрові кімнати та спальні, будівля оздоблена яскравими малюнками. Подбали і про дозвілля на свіжому повітрі: для малечі зробили функціональні ігрові майданчики.

микола лукашук: «зводити важливі соціальні об’єкти «з нуля» – одне з пріоритетних завдань влади» - зображення 1

«Програма Володимира Зеленського «Велике будівництво» допомагає нам втілювати в життя такі цікаві, сучасні, амбітні проєкти. Це дуже важливо, адже все, що стосується наших дітей, має бути на найвищому рівні. Малеча повинна мати найкращі умови для розвитку. Поступово старі радянські будівлі змінюються ось такими модерновими закладами, і дуже хочеться, щоб дітлахам тут було комфортно, цікаво та затишно. Я впевнений, що вихованці закладу ходитимуть сюди із задоволенням» – розповів голова Дніпропетровської обласної ради Микола Лукашук.

Дитсадок розрахований на 6 груп. Кошти на будівництво закладу виділялися і з обласного, і з державного бюджетів. На зведення садочка у 2021 році область витратила 12 млн грн. Загальна ж вартість проєкту – майже 71 млн грн.

«На прикладі цього дитячого садочка ми можемо бачити, якими можуть бути сучасні заклади освіти. Просторі кімнати, вітальні, чудова територія – все зроблено для того, щоб сюди хотілося повертатися. Ми будуємо дитячі садки по всій Дніпропетровщині, не зупиняємося і плануємо зводити такі сучасні заклади й надалі» – повідомив перший заступник голови Дніпропетровської облдержадміністрації Володимир Орлов.

Двері дитячого садочка відкрилися для вихованців понад тиждень тому. Нині заклад відвідує більше 20 малюків, а в чергу вже записано близько 80 дітей. На повну потужність заклад запрацює у вересні.

микола лукашук: «зводити важливі соціальні об’єкти «з нуля» – одне з пріоритетних завдань влади» - зображення 2

микола лукашук: «зводити важливі соціальні об’єкти «з нуля» – одне з пріоритетних завдань влади» - зображення 3микола лукашук: «зводити важливі соціальні об’єкти «з нуля» – одне з пріоритетних завдань влади» - зображення 4

микола лукашук: «зводити важливі соціальні об’єкти «з нуля» – одне з пріоритетних завдань влади» - зображення 5

микола лукашук: «зводити важливі соціальні об’єкти «з нуля» – одне з пріоритетних завдань влади» - зображення 6

микола лукашук: «зводити важливі соціальні об’єкти «з нуля» – одне з пріоритетних завдань влади» - зображення 7

микола лукашук: «зводити важливі соціальні об’єкти «з нуля» – одне з пріоритетних завдань влади» - зображення 8

микола лукашук: «зводити важливі соціальні об’єкти «з нуля» – одне з пріоритетних завдань влади» - зображення 9

 

Дніпропетровська обласна рада
Оставить комментарий

Отправить