• О нас
  • Контакты

Олександра Сотула провела зустрічі з мешканцями Нікополя (ВІДЕО)

Олександра Сотула провела зустрічі з мешканцями Нікополя (ВІДЕО)

Протягом минулого тижня кандидат у народні депутати Олександра Сотула провела численні зустрічі з мешканцями Нікополя. Вона побувала у різних районах міста – від центру до околиць, поспілкувалася з городянами, розповіла про свою передвиборчу програму та відповіла на запитання.

Олександра Сотула вважає, що не люди повинні стукати у двері чиновників, а самі представники влади мають йти до людей. Тож кандидат вже зараз намагається поспілкуватися з людьми просто на їх подвір’ях, вислухати їх зауваження, розповісти про власні плани та стратегію партії "Батьківщина".

Серед загальних тем, що підіймалися на зустрічах – питання рівня життя, соціального забезпечення, відповідальності влади, розвиток промисловості та сільського господарства, створення нових робочих місць та багато інших.

олександра сотула провела зустрічі з мешканцями нікополя (відео) - изображение 1

Олександра Сотула зазначила, що "Батьківщина" не просто декларує прагнення до високих соціальних стандартів та доступної вартості комунальних послуг. Представники партії у судовому порядку оскаржують рішення влади щодо тарифів та розміру пенсій, і мають значні досягнення на цьому шляху. Але для втілення цих судових рішень у життя потрібна політична воля та сильний, досвідчений прем’єр-міністр, такий, як лідер "Батьківщини" Юлія Тимошенко.

По результатам зустрічей можна зробити висновки і про питання місцевого рівня, що найбільше турбують нікопольців. Серед них – стан доріг, особливо траси, що з’єднує Нікополь та обласний центр – місто Дніпро. Попри неодноразові обіцянки чиновників різного рівня, стратегічно важлива магістраль досі залишається у жахливому стані.

олександра сотула провела зустрічі з мешканцями нікополя (відео) - изображение 2

Багато нарікань викликає і медичне обслуговування, часто хворих доводиться відправляти на обстеження та лікування до Дніпра. По тій самій дорозі…

Звісно ж, хвилюють городян і екологічні питання. Запорізька атомна електростанція, що знаходиться за кілька кілометрів від міста, була і залишається джерелом підвищеної небезпеки. А от компенсація за таке небезпечне сусідство, на думку мешканців, явно недостатня.

олександра сотула провела зустрічі з мешканцями нікополя (відео) - изображение 3

Специфічні для нікопольців труднощі виникли після відмови міста від централізованого опалення. Наслідки цього рішення деякі городяни і досі відчувають на собі.

Кандидат зауважила, що більшість цих проблем можна було б вже вирішити, якби представники влади дослухалися до мешканців і використовували владні повноваження та бюджетні кошти на благо громади, а не для власної користі.

олександра сотула провела зустрічі з мешканцями нікополя (відео) - изображение 4

Тому одна із головних ініціатив Олександри Федорівни у новій раді – це запровадити простий та дієвий механізм, який дозволить громадянам впливати на депутатів усіх рівнів та міських голів у період між виборами. Депутати та мери повинні регулярно та публічно звітувати про виконану роботу. А виборці, в свою чергу, повинні мати можливість без надмірних формальностей відкликати народних обранців, які не впоралися зі своїми обов’язками та не виконали передвиборчі обіцянки. Усвідомлення персональної відповідальності за свої дії спонукатиме чиновників більш уважно ставитись до вимог громадян.

олександра сотула провела зустрічі з мешканцями нікополя (відео) - изображение 5

Також Олександра Сотула нагадала мешканцям Нікополя, що на виборчих дільницях вони отримають відразу два бюлетені, та зможуть обрати не тільки партійний список, а й конкретного депутата від їх округу. Тож до свого вибору у цей день потрібно ставитись особливо уважно, адже саме від нього залежить майбутнє як країни в цілому, так і конкретного міста.

Оставить комментарий

Отправить