• О нас
  • Контакты

Олександра Сотула відвідала Катеринівку (ВІДЕО)

Олександра Сотула відвідала Катеринівку (ВІДЕО)

Кандидат у народні депутати по 35 округу від партії "Батьківщина" Олександра Сотула продовжує зустрічі з виборцями. 11 липня вона відвідала село Катеринівка.

Катеринівка – наймолодший населений пункт Нікопольського району. Хоч офіційною датою його заснування вважається 1858 рік, але новітня історія села починається в кінці ХХ століття. Саме тоді мешканців старої Катеринівки, що опинилася на території кар’єру гірничо-збагачувального комбінату, переселили на нове місце, за кількасот метрів від міста Покров. І хоч адміністративно Катеринівка належить до Покровської сільської ради Нікопольського району, але життя переважної більшості місцевих мешканців тісно пов’язане із сусіднім містом.

олександра сотула відвідала катеринівку (відео) - изображение 1

Зустріч з жителями Катеринівки відбулася поблизу сільського Будинку культури. Олександра Сотула розповіла про програму розвитку країни – "Новий курс", розроблений лідером партії "Батьківщина" Юлією Тимошенко спільно із провідними фахівцями.

Також Олександра Федорівна назвала свої пріоритети роботи у Верховній Раді – це вирішення соціальних питань, забезпечення відповідальності влади перед народом, запровадження справедливих тарифів.

олександра сотула відвідала катеринівку (відео) - изображение 2

Мешканці Катеринівки розповіли кандидату про проблеми, що їх найбільше хвилюють. Так, гостро стоїть питання підвозу дітей до навчальних закладів. Власної школи в невеликому селі немає, однак є понад 30 дітей шкільного віку, переважна більшість навчається у сусідньому місті – Покрові. При цьому відсутній і шкільний автобус для перевезення учнів. Тож батьки змушені самостійно, витрачаючи час та кошти, відвозити дітей на навчання та забирати додому.

Оскільки для вирішення такого комплексного питання потрібна взаємодія міста та району, Олександра Сотула залучила до розв’язання проблеми депутатів Нікопольської районної ради від "Батьківщини" та керівництво Покровської міської організації партії.

олександра сотула відвідала катеринівку (відео) - изображение 3

Також місцеві жителі занепокоєні будівництвом птахофабрики, що наразі швидкими темпами споруджується між Катеринівкою та Чортомликом. Особливо людей обурює той факт, що їхньою думкою навіть не поцікавились перед початком будівництва такого потенційно екологічно небезпечного об’єкта. Олександра Сотула взяла дане питання під особистий контроль.

А наостанок Олександра Федорівна нагадала жителям Катеринівки про важливість наступних виборів народних депутатів для країни та кожного її громадянина.

Оставить комментарий

Отправить