• О нас
  • Контакты

Повномасштабне воєнне вторгнення рф в Україну, 205 доба 7:45

Повномасштабне воєнне вторгнення рф в Україну, 205 доба 7:45

Понад 70 ударів за ніч. Ворог не цурається обстрілювати навіть дитячі садочки. Під обстрілами - Нікопольський та Криворізький райони. Маємо чимало руйнувань та одну постраждалу особу.

В Нікополі зафіксовано понад 40 «приходів» з РСЗВ «Град» і ще з десяток ствольної артилерії. За ніч місто обстріляли тричі. Гатили та ствольної артилерії. Через обстріли виникло чотири пожежі - горіли майстерня, житловий будинок, господарча споруда та культурно-розважальний центр. Всі займання ліквідовані. Пошкоджено ліцей, кілька підприємств, дитсадочок, терцентр, два багатоквартирних житлових будинка та 9 приватних, 3 господарчі споруди, газопровід, лінії електропередач. Серед постраждалих - 58-річна жінка, яка від госпіталізації відмовилась.

Два десятки пострілів з «Граду» стались за ніч у Червоногригорівській громаді. Там зруйновані 3 п’ятиповерхівки, магазин та автівка. Без жертв.

Опівночі гатили окупанти й по Марганецькій громаді. Там без жертв.

Знайдено уламки дрону-камікадзе, яким ворог гатив учора по Нікополю. Це виявився іранський БПЛА Shahed-136. За час повномасштабного вторгнення це друге задокументоване використання цього апарату.

У Криворізькому районі ворог обстріляв околиці Зеленодольської громади. Без жертв.

В інших районах Дніпропетровщини ніч минула мирно. Кордони області - під надійним захистом ЗСУ. Ні одного окупанта на нашій території немає.

За інформацією ДСНС, радіаційний фон залишається в нормі.

Вистоїмо.
Переможемо.
Правда за нами!

Оставить комментарий

Отправить