• О нас
  • Контакты

ШКОЛЯРІ ГРОМАДИ ЗАВЕРШИЛИ НАВЧАЛЬНИЙ РІК

ШКОЛЯРІ ГРОМАДИ ЗАВЕРШИЛИ НАВЧАЛЬНИЙ РІК

На часі - завершення навчального року, початок літніх канікул та прощання випускників зі шкільною родиною. З міркувань безпеки цей день вкотре проходить без публічних урочистостей та радісного гомону на шкільних подвір'ях.

Останній дзвоник, що сьогодні   пролунав онлайн, сповістив учням про фінішну пряму навчального року. Для більшості з них — це нова валіза знань, для випускників - початок нового етапу в житті.

- Ми гідно пройшли цей нелегкий 2022-2023 навчальний рік. Нові знання у закладах освіти здобуло 3848 учнів, з них 196 мають високий рівень досягнень. Повну загальну середню освіту отримало 215 одинадцятикласників. Маємо 15 золотих медалістів та 6 - срібних (двоє ВПО). Загалом у закладах загальної середньої освіти навчається 104 учні, які є тимчасово переселеними з інших регіонів України, - повідомила начальник управління освіти Ольга Матвєєва та привітала шкільні громади та батьків з Останнім дзвоником.

Нехай час для відпочинку і перезавантаження не пройде даремно, а поверне усіх міцними і готовими до нового старту 2023-2024-го навчального року.

Оставить комментарий

Отправить