• О нас
  • Контакты

У відділенні неврології нові ліжка

У відділенні неврології нові ліжка

Функціональними меблями укомплектували палати, у тому числі, й інтенсивної терапії. Вони сучасні, зручні, мобільні, що важливо для відділення, де діагностують та лікують захворювання нервової системи різної етіології.

За словами заступника директора ЦМЛ з медичної частини Тетяни Конорєзової, це дуже важливі зміни, від яких напряму залежить покращення надання медичної допомоги. Крім ліжок, як наголошує Тетяна Іванівна, відділення оснащене моніторами пацієнта, приладами для парентерального харчування важкохворих.

у відділенні неврології нові ліжка - зображення 1

У відділенні встановлено два типи ліжок: для палат інтенсивної терапії, щоб забезпечити максимальну мобільність в умовах екстрених ситуацій та палат стаціонару, аби пацієнтам було зручно проходити відновлювальну терапію.

- Це меблі нового зразка, вони мають не лише дуже гарний вигляд, розроблені з урахуванням використання в умовах відділення. Зручні як для пацієнтів, котрі самостійно рухаються, так і для хворих з обмеженими можливостями, пацієнтів, які перенесли інсульт, з вираженим больовим синдромом, - зазначає завідуюча неврологією Ірина Лендел.

у відділенні неврології нові ліжка - зображення 2

Неврологія не єдина, де за останній час повністю замінено ліжковий фонд. Спільними зусиллями міської влади та колективу лікарні, триває системне переоснащення закладу. Мобільні меблі у терапевтичному відділенні, анестезіології та реанімації, відділенні хворих на коронавірус.

у відділенні неврології нові ліжка - зображення 3

Ці ліжка комфортні, повністю відповідають нормам і критеріям медичних закладів. Вони укомплектовані змінними матрацами, які захищають хворих від утворення пролежнів, їх легко дезінфікувати. Важливо, що вони зручні, про що говорять пацієнти та рідні тяжкохворих, запевняючи, що від цього залежить самопочуття та процес одужання.

у відділенні неврології нові ліжка - зображення 4

Прес-служба міського голови
Оставить комментарий

Отправить