• О нас
  • Контакты

Юлія Тимошенко: Українська економіка зараз під ударом, мусимо підтримати наших підприємців і середній клас

Юлія Тимошенко: Українська економіка зараз під ударом, мусимо підтримати наших підприємців і середній клас

Пандемія коронавірусу та світова економічна криза вимагають негайного реагування на виклики. В непростих умовах влада мусить зробити все від неї залежне, аби надати підтримку дрібним та середнім підприємцям.

Про це заявила Голова партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко під час брифінгу у Верховній Раді.

"Економіка зараз переносить надскладні удари. Тому в законі мусить бути передбачений обов’язковий перелік заходів, які треба зробити державі. Безумовно, це відстрочення кредитів, які сьогодні мають наші підприємці. Також потрібне максимальне зниження податків, а де можливо і введення податкових канікул, для того, щоб не впала економіка. Крім того, треба зробити ставку на державні закупівлі та на підтримку тих галузей і підприємств, які зараз зазнають найбільших втрат", – наголосила Юлія Тимошенко.

Юлія Тимошенко зауважила, що такі антикризові заходи треба передбачити й законами, і постановами уряду.

"Так, всі говорять про те, що паніка недопустима. Але і недооцінка ситуації в країні теж недопустима. Сьогодні країні потрібна залізна дисципліна, припинення хаосу в управлінні державою і консолідація всіх без винятку політичних сил, ніякого політиканства, ніяких протистоянь. Ми всі сьогодні одна національна команда, яка постала перед обличчям біди", – зазначила лідер "Батьківщини".

Джерело: Офіційний сайт ВО "Батьківщина"

Оставить комментарий

Отправить