• О нас
  • Контакты

Засідання штабу: про порядок, безпеку та пильність

Засідання штабу: про порядок, безпеку та пильність

У п’ятницю міський голова провів чергове засідання оперативного штабу.

В ході обговорення поточних питань життєдіяльності міста, основний акцент робився на благоустрої міста та господарчих питаннях.

Зокрема, мова йшла про прибирання на закріплених за підприємствами територіях, білування дерев та покіс трави. Триває робота по прибиранню автобусних зупинок, фарбуються турнікети.

Олександр Шаповал закликав комунальників пожвавити процес завезення піску на дворові дитячі майданчики та прибирання біля братських поховань міста. Недостатньою було визнано і роботу по закриттю каналізаційних люків. Називався цілий перелік адрес, де вони відкриті, або до них не співпадають кришки. Тож завдання – дане питання вирішити найближчим часом, поки проблемні ділянки не "сховались" у траві, і не несуть пряму загрозу для пішоходів.

Вкотре наголошувалося на відкритих підвалах. Тим більше, що почали надходити повідомлення про факти, коли під виглядом міських комунальних служб, зловмисники вирізають у підвальних приміщеннях труби. У зв’язку з цим мешканців багатоквартирних будинків закликають бути пильними і ставати на заваді зловмисникам. Ні ЖЕО, НІ ТЕПЛОМЕРЕЖІ ПОДІБНІ РОБОТИ НЕ ПРОВОДЯТЬ!

засідання штабу: про порядок, безпеку та пильність - изображение 1

Оставить комментарий

Отправить