• О нас
  • Контакты

ПРОЄКТ “БУДЬ” ЗАПРОШУЄ ДО УЧАСТІ ЖІНОК, ЯКІ ШУКАЮТЬ РОБОТУ В ІТ ТА КРЕАТИВНИХ ІНДУСТРІЯХ

ПРОЄКТ “БУДЬ” ЗАПРОШУЄ ДО УЧАСТІ ЖІНОК, ЯКІ ШУКАЮТЬ РОБОТУ В ІТ ТА КРЕАТИВНИХ ІНДУСТРІЯХ

До 4 серпня 19:00 триває реєстрація на проєкт БУДЬ. БУДЬ - це менторська програма підтримки для українок, які через війну втратили роботу, хочуть отримати нову професію і мріють про кар’єру ІТ. Проєкт реалізується INSCIENCE в рамках програми "ЄС за ґендерну рівність: разом проти ґендерних стереотипів та ґендерно-зумовленого насильства", що фінансується Європейським Союзом та реалізується спільно структурою ООН Жінки та ЮНФПА.

Через російську воєнну агресію понад 40% українців та українок втратили роботу. Для жінок нове місто чи країна часто означають зміни в кар’єрі – нове місце роботи чи зовсім нову професію. Більшість українців та українок вже планують отримати додаткову освіту. Для багатьох пошук роботи – це додатковий стрес. Освітня програма БУДЬ допоможе українкам зробити цей шлях легшим, швидшим і отримати фінансову незалежність. З учасницями працюватимуть понад сотня фахівців та фахівчинь з найкращих українських та глобальних компаній. Протягом трьох тижнів вони допомагатимуть оновити резюме та портфоліо, підготуватися до співбесід, здобути необхідні навички та досягти обрані кар’єрні цілі.

Взяти участь у відборі можуть українські жінки незалежно від віку, досвіду чи місця перебування. Дізнатися про платформу БУДЬ більше та зареєструватися: https://inscience.io/be

Проєкт БУДЬ відкриває реєстрацію для учасниць вже вдруге. Більше 500 українок взяли участь у першій хвилі проєкту, 50 з них успішно завершили навчання, отримали запрошення на роботу або стажування. Для 450 менті участь у проєкті ще триває.
Оставить комментарий

Отправить