• О нас
  • Контакты

За тиждень енергетики ДТЕК відновили електропостачання для 14 тисяч родин Дніпропетровщини, котрі були без світла через обстріли

За тиждень енергетики ДТЕК відновили електропостачання для 14 тисяч родин Дніпропетровщини, котрі були без світла через обстріли

Протягом останнього тижня аварійно-відновлювальні бригади ДТЕК Дніпровські електромережі повернули електрику у 29 населених пунктів Дніпропетровської області, знеструмлених в результаті обстрілів. Знову зі світлом - майже 14 тисяч родин, які були без живлення через пошкоджені електромережі. У деяких населених пунктах світло доводилось повертати 3 і більше разів через регулярні ворожі атаки.

За минулий тиждень Дніпропетровщина зазнала неодноразових атак від ворога, які призводили до пошкодження електромереж, підстанцій та відключення світла у мешканців області. Не зважаючи на постійні обстріли, аварійні бригади ДТЕК Дніпровські електромережі оперативно лагодять пошкоджені ворогом лінії та обладнання. Роботи проводять одразу як отримують дозвіл від ЗСУ та Служби з надзвичайних ситуацій.

Протягом останнього тижня енергетики повернули світло 13 853 родинам у 29 населених пунктах Дніпропетровщини.

Тільки за останню добу відновили електропостачання для понад тисяч родин у 15 населених пунктах Нікопольського району, який знову зазнав масованих обстрілів ворога.

Аварійні бригади енергетиків безперервно працюють, щоб оперативно відновлювати електропостачання населених пунктів області, які постраждали через бойові дії. З початку повномасштабного вторгнення російської федерації енергетики відновили електропостачання майже для понад 68 тисяч осель. Переважно – у Криворізькому та Нікопольському районах, які зазнають регулярних ворожих обстрілів.

Якщо у вас зникла електрика –  просимо повідомляти до ДТЕК Дніпровські електромережі. Для зв’язку з компанією використовуйте лише офіційні канали інформації. Наші фахівці готові приймати ваші звернення через дистанційні канали обслуговування: сайтсоцмережі, контакт-центр +38 (056/066/067/063) 790-99-00, 0-800-301-497, чат-боти Viber та  Telegram та Viber-канал інформування «ДТЕК info ДНЕМ».

Ми працюємо 24/7, щоб електропостачання будинків та підприємств залишалося надійним.

Оставить комментарий

Отправить