Спортсмени Покрова завоювали 9 медалей відкритого чемпіонату Запорізької області з таїландського боксу

Спортсмени Покрова завоювали 9 медалей відкритого чемпіонату Запорізької області з таїландського боксу

Після певної перерви бійці нашого міста знову вийшли на ринг і довели високий рівень своєї підготовки. Минулого тижня на базі спортивного комплексу підприємства “Мотор Січ” відбувся відкритий чемпіонат Запорізької області з таїландського боксу. Змагання стали одним з перших турнірів, який проводився після послаблення карантинних обмежень.

Загалом у них взяло участь 150 спортсменів з різних регіонів України. У тому числі Запорізької, Харківської, Дніпропетровської та Херсонської областей.

Вихованці тренера Ігоря Мациборка на цьому турнірі завоювали відразу 9 медалей! “Золоті” нагороди в активі Микити Захарченка, Олександра Суховільского, Дмитра Шелеська, Влада Куліша та Микити Постельняка. “Срібні” медалі завоювали Денис Папка, Анатолій Марінеско, Даша Сємак та Анастасія Блискун.

Усі наші спортсмени провели по кілька боїв, показали гарну техніку і рівень підготовки. Наприклад, Олександр Суховільский виборов I місце, виступаючи у дорослій категорії, що говорить про суттєвий прогрес хлопця. Свій високий рівень підтвердив і Микита Захарченко, який також виступав у вищій віковій категорії, але все одно став переможцем.

Як зазначає Ігор Мациборко, турнір у Запоріжжі став для покровчан хорошою підготовкою до майбутнього Чемпіонату України, який відбудеться наприкінці липня.

Тож вітаємо наших спортсменів з вдалим виступом і бажаємо успіху на Всеукраїнській першості.

спортсмени покрова завоювали 9 медалей відкритого чемпіонату запорізької області з таїландського боксу - зображення 1

Прес-служба міського голови

Залишити коментар

Відправити