МИ ПРОДОВЖУЄМО БОРОТЬБУ ЗА ЄВРОПЕЙСЬКИЙ ВЕКТОР РОЗВИТКУ, ЗА НЕЗАЛЕЖНІСТЬ І СВОБОДУ!

МИ ПРОДОВЖУЄМО БОРОТЬБУ ЗА ЄВРОПЕЙСЬКИЙ ВЕКТОР РОЗВИТКУ, ЗА НЕЗАЛЕЖНІСТЬ І СВОБОДУ!

На цьому сьогодні наголосив міський голова Олександр Шаповал.

-Сьогодні чотири місяці з початку повномасштабного вторгнення російських загарбників в Україну. Ще один тиждень добігає кінця з історичною подією:Україна – кандидат в ЄС! Ми продовжуємо боротьбу за європейський вектор розвитку, за незалежність і свободу! - зазначив він.

Міський голова підкреслив, що цей тиждень пройшов у Покрові в робочому ритмі. Ситуація у місті контрольована, вся життєвонеобхідна інфраструктура працює.У повному обсязі надаються комунальні, медичні та соціальні послуги. Наші Захисники героїчно протистоять російським окупантам.

- Сьогодні пройшла чергова сесія міськради, на якій  вручили посвідчення Почесних громадян Покрова рідним ще чотирьох загиблих земляків – Олександра Данілова, Дмитра Копищика, Віталія Карпова, Миколи Безердяна. Цього звання удостоєно 12 покровчан – посмертно…Вони прагнули одного: миру своїм дітям, щоб ми жили у вільній, незалежній Україні.Вічна пам'ять Героям! Герої не вмирають! Ми  обов’язково переможе, бо це наша земля. За нами правда. - сказав Олександр Шаповал.

Прес-служба міського голови

Офіційний сайт Покровської міської ради
Залишити коментар

Відправити