Протягом дня окупанти обстріляли Криворізький район: підсумки 24 червня

Протягом дня окупанти обстріляли Криворізький район: підсумки 24 червня

Голова облради Микола Лукашук розповів, як минув на Дніпропетровщині 121 день повномасштабного воєнного вторгнення рф в Україну:

"Протягом дня окупанти обстріляли Велику Костромку, що у Криворізькому районі. Населений пункт піддається ворожим атакам щодня. Сьогодні там було пошкоджено будівлі одразу на декількох вулицях, перебито лінії електропередач. Наразі електропостачання вже відновлено. З людей ніхто не постраждав".

За словами посадовця, обстрілів інших районів області не зафіксовано.

Також Микола Лукашук прокоментував скорочення комендантської години у деяких громадах:

"Щодо комендантської години на Дніпропетровщині. Як вже повідомляв очільник обласної військової адміністрації Валентин Резніченко, у Дніпрі та Кам‘янському із завтрашнього дня обмеження діятимуть на годину менше – з 00:00 години до 05:00 ранку.

Рішення пов‘язано із тим, що безпекова ситуація в цих містах є більш стабільною, ніж в інших районах регіону (наприклад, у Криворізькому чи Синельниківському).

Зменшення тривалості комендантської години дозволить подовжити тривалість руху громадського транспорту і відновити роботу третьої зміни на промислових підприємствах. Обласна рада, обласна військова адміністрація роблять все, щоби економіка Дніпропетровщини працювала, працювала на Перемогу".

Крім того, очільник облради підвів деякі підсумки чотирьох місяців повномасштабної війни для Дніпропетровщини:

"21 загиблий на Дніпропетровщині. Близько 160 ракет, випущених по області. За дуже приблизними підрахунками – півтисячі сигналів повітряної тривоги. Іноді думаєш, що це страшний сон. Втім, на жаль, це наші реалії.

Але Перемога обов’язково буде. Україна вистоїть і подолає російських окупантів. Віримо в Збройні сили і в Президента. Слава всім героям, які мужньо захищають країну!"

Facebook
Залишити коментар

Відправити