У Нікопольському районі поліцейські вилучили у мешканців наркотики

У Нікопольському районі поліцейські вилучили у мешканців наркотики

Проводячи операцію «Мак», поліцейські виявили 43 пакунки з марихуаною і метамфетаміном у 29-річної мешканки Нікополя. А вдома у жителя Покрова знайшли рослини конопель, марихуану, а також мисливський ніж з патронами.

у нікопольському районі поліцейські вилучили у мешканців наркотики - зображення 1

18 серпня, під час відпрацювання міста Нікополя, поліцейські у місцевої жительки вилучили сліп-пакети з наркотиками. А 19 серпня, в ході санкціонованого обшуку на території домоволодіння в місті Покров, поліцейські виявили невелику плантацію конопель з 25 кущів, згорток з сухою подрібненою марихуаною, а також ніж кустарного виробництва з ознаками холодної зброї та набої до мисливської рушниці.

у нікопольському районі поліцейські вилучили у мешканців наркотики - зображення 2

Все вилучене направлено для проведення експертизи.

За даними фактами порушено кримінальні провадження за ч.1 ст.310 Кримінального кодексу України (посів або вирощування снотворного маку чи конопель), ч.1 ст. 309 Кримінального кодексу України (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту), і по ч.2 ст.263 Кримінального кодексу України (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами).

Досудове розслідування триває.

Офіційний сайт Національної поліції
Залишити коментар

Відправити