Грушівська громада попрощалася з героєм

Грушівська громада попрощалася з героєм

24 березня у Токівському земляки провели у останню путь Валентина Костенка, 1994 року народження. Патріота, вірного сина України. який загинув, захищаючи територіальну цілісність нашої держави.

грушівська громада попрощалася з героєм - зображення 1

Із почесною військовою вартою, під прапором України пройшла сільськими вулицями похоронна процесія. Попрощатися із захисником прийшло ледве не усе село: його рідні та близькі, представники підприємств, установ та організацій, місцевого самоврядування, і просто небайдужі мешканці громади.

грушівська громада попрощалася з героєм - зображення 2

Ставши на коліна, вони віддали останню шану загиблому герою. У місцевому храмі Святого Апостола Іакова всі разом помолилися за упокій душі Валентина. А у Токівській школі, яку він закінчив, здається, ще зовсім недавно, прозвучав на честь героя останній дзвоник…

грушівська громада попрощалася з героєм - зображення 3

«Хочу виразити СЛОВА ПОДЯКИ всім жителям Грушівської ОТГ, які долучилися та допомагали у похованні військового Костенко Валентина.

Також хочу подякувати КАРАМУШКО Миколі Анатолійовичу, який в цей складний воєнний час, не дивлячись на різні обставини та перешкоди, перевіз тіло Костенко Валентина до нашого села. Також ПОДЯКА Отцю Олександру за організацію обряду відспівування в Храмі. І ПОДЯКА воєнкомату міста Апостолове та військовим за допомогу в похованні.

ГЕРОЇ НЕ ВМИРАЮТЬ…

ВІЧНА ПАМ’ЯТЬ…

СЛАВА УКРАЇНІ!» - написав депутат Грушівської сільської ради Микола Новохатько.

грушівська громада попрощалася з героєм - зображення 4

грушівська громада попрощалася з героєм - зображення 5

Грушівська ОТГ
Залишити коментар

Відправити