Маріуполь - це Україна

Маріуполь - це Україна

Про річницю звільнення героїчного міста від бойовиків сьогодні нагадав голова Дніпропетровської обласної ради Микола Лукашук. Він висловив впевненість, що хоч нині Маріуполь знову в окупації, але обов'язково повернеться до неподільної, єдиної, соборної України:

 

"У квітні 2014 року в Маріуполь вторглися бойовики. Вони захопили адмінбудівлі, перекрили центр барикадами.

 

13 червня українським силовикам вдалося провести успішну операцію зі звільнення Маріуполя. Саме цього дня вісім років тому там замайорів синьо-жовтий стяг.

 

Нині Маріуполь знову в окупації. В окупації і в крові вбитих росіянами українців. Символ трагедії і звитяжної боротьби, зруйнований, розтерзаний росією. Місто, яке ще донедавна розбудовувалося і розвивалося, стало попелищем.

 

Тисячі загиблих мирних жителів, братські могили, скалічені долі. Жах, від якого в серці щоразу підіймається хвиля невимовного гніву. І невимовної люті, яка ніколи не згасне.

 

На жаль, вбитих росією маріупольців ніколи не повернути. Але місто обов‘язково буде звільнено від російських нелюдів, воно повернеться в неподільну, єдину, соборну Україну. Повернеться додому"

Facebook
Залишити коментар

Відправити