У Покрові перші вихованці пішли до новозбудованого дитячого садочка

У Покрові перші вихованці пішли до новозбудованого дитячого садочка

Фасад із казковими деревами. Подвір’я, неначе справжній парк розваг. Затишні групи та спальні. Новозбудований дитячий садочок у Покрові прийняв перших маленьких вихованців. Про це повідомив голова Дніпропетровської облдержадміністрації Валентин Резніченко. 

«Дитячий садок у Покрові побудований у формі підкови – на щастя. Такі об’єкти запускати в роботу надзвичайно приємно. Малеча повинна зростати в комфортному сучасному середовищі», – зазначив Валентин Резніченко. 

Вперше побачили новий дошкільний заклад 23 малюки. Реакція – щира посмішка, захват та палаючі очі.  Вихователі зустріли дітлахів на подвір’ї. 

у покрові перші вихованці пішли до новозбудованого дитячого садочка - зображення 1

Маленькі новосели одразу випробували гойдалки, каруселі, пісочниці та іграшки.

у покрові перші вихованці пішли до новозбудованого дитячого садочка - зображення 2

Далі пішли всередину снідати. З цікавістю розглядали диво-квіти на стінах, відпочили у нових спальнях. Там крім звичайних вікон є декоративні  – з імітацією нічного неба.

у покрові перші вихованці пішли до новозбудованого дитячого садочка - зображення 3

у покрові перші вихованці пішли до новозбудованого дитячого садочка - зображення 4

«Садочок дуже світлий, яскравий. Він вирішить проблему з чергою з дітей. Адже потужностей старого не вистачає. Дітям створили такі казкові умови, що вони з радістю відвідуватимуть заклад», – впевнена директорка дитсадка Лілія Демченко. 

Будівля «виросла» у мікрорайоні Гірник. Корпус має великі вікна з краєвидом на мальовниче подвір’я. Харчоблок – із підйомником-офіціантом. Інтер’єр – стильний та сучасний.

у покрові перші вихованці пішли до новозбудованого дитячого садочка - зображення 5

Садочок звели «з нуля» за програмою Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво».

Марина Павлікова повела до нового садочка трирічну доньку і племінника. Зізнається, по дітям видно, що їм дуже сподобалося. Все навколо цікаве та яскраве.

«Нам, батькам, провели екскурсію. Ми були приємно вражені. Чесно кажучи, аж захотілося повернутися у дитинство», – сказала Марина Павлікова.

Вихованців до садочка зараховують поступово. Діють за рекомендаціями фахівців –найменші діти повинні звикнути, пройти адаптацію. Водночас до закладу продовжують приймати документи від батьків. На повну потужність він запрацює з вересня. Загалом зможе прийняти 115 малюків.

у покрові перші вихованці пішли до новозбудованого дитячого садочка - зображення 6

у покрові перші вихованці пішли до новозбудованого дитячого садочка - зображення 7

у покрові перші вихованці пішли до новозбудованого дитячого садочка - зображення 8

у покрові перші вихованці пішли до новозбудованого дитячого садочка - зображення 9

Дніпропетровська ОДА
Залишити коментар

Відправити