ДНІПРОПЕТРОВЩИНА, ПІДСУМКИ 11 ЧЕРВНЯ: 108 доба повномасштабної війни у повідомленнях керівництва області, районів та громад

ДНІПРОПЕТРОВЩИНА, ПІДСУМКИ 11 ЧЕРВНЯ: 108 доба повномасштабної війни у повідомленнях керівництва області, районів та громад

Протягом доби ворог неодноразово обстріляв Криворізький район. Є поранені та руйнування. Касетними боєприпасами орки вдарили по Синельниківському району. На щастя, обійшлось без жертв. У решті районів Дніпропетровщини субота минула відносно спокійно.  

Вночі окупанти обстріляли дві громади Криворізького району

«Ніч без тривог, але з обстрілами.  У Криворізькому районі ворог поцілив по двом громадам - Зеленодольській та Широківській. Бив населені пункти і з артилерії, і з «Ураганів».

Двоє людей поранені. Вони у лікарні. Пошкоджені  будинки, старостат, будинок культури. Село Велика Костромка без світла та газу», - написав вранці 11 червня начальник обласної військової адміністрації Валентин Резніченко.

Пізніше голова обласної ради Микола Лукашук деталізував інформацію щодо постраждалих та руйнувань:

«По Великій Костромці били з «Ураганів». Там поранено 71-річного чоловіка, в нього наскрізне осколкове ураження ноги. Постраждалий - переселенець з Херсонщини, його шпиталізували. Щодо руйнувань: внаслідок обстрілу в селі пошкоджено будинок культури, два житлові будинки, літню кухню, газопровід.

Також ворог вдарив і по Широківській громаді. Там теж один чоловік дістав поранення ноги, він в лікарні. В селі частково зруйновано декілька будинків.

Протягом дня орки знову били по Криворіжжю та по Синельниківському району

На щастя, обійшлося без постраждалих, повідомив Микола Лукашук увечері 11 червня:

«Протягом дня маємо кілька обстрілів територій двох районів Дніпропетровщини.

Касетними снарядами ворог вдарив по Синельниківському району. В одному з сіл Покровської громади боєприпас влучив у житловий будинок: там вибито вікна, зруйновано стіни і дах. Також загорівся гараж та сінник, пожежу оперативно ліквідовано.

Поряд з будівлею виявлено зо тридцять воронок від вибухів снарядів. Постраждалих немає.

Окрім цього, вдень окупанти знову поцілили по Великій Костромці, що на Криворіжжі. Внаслідок обстрілу пошкоджено будинок, лінію електропередач та газопровід. На щастя, люди не постраждали».

За словами посадовця, в усіх інших районах області день минув тихо, окупантів не території Дніпропетровщини немає.

На Криворізькому напрямку фронту обстановка залишається стабільно напруженою, але повністю контролюється ЗСУ

У Кривому Розі та районі ситуація знаходиться під контролем Військової адміністрації та наших Збройних сил, повідомив увечері 11 червня начальник військової адміністрації Кривого Рогу Олександр Вілкул.

За його словами, інфраструктура міста працює стабільно. Усі органи влади, комунальні підприємства, правоохоронні органи виконують свої функції, забезпечують життєдіяльність міста та порядок.

У Криворізькому районі ліквідовують наслідки обстрілів

Внаслідок денного обстрілу Великої Костромки частково пошкоджені житлові будинки, перебите електро- та газопостачання, повідомив увечері 11 червня начальник Криворізької РВА Євген Ситниченко.

«Зараз ми цим питанням займаємось, все відновимо», - сказав він.

У решті громад району день минув без обстрілів та надзвичайних ситуацій. За словами Євгена Ситниченка, ситуація на лінії фронту у Херсонській області повністю контролюється Збройними силами України.

Також посадовець закликав громадян на вихідних відпочити, в тому числі – і від новин. Адже попереду – ще багато роботи заради нашої Перемоги.

У Нікопольському районі - спокійно

Про це ввечері 11 червня написав начальник Нікопольської РВА Євген Євтушенко:

«День в районі минув спокійно. Бойових дій, техніки та живої сили окупантів на території немає.

На Херсонському напрямку неспокійно, ворог здійснював  обстріли території Криворізького району зі ствольної та реактивної артилерії. В новинах згадуються обстріли Покровської громади. Це громада іншого району, в нашій без надзвичайних ситуацій.

В цілому, активність бойових дій дещо зменшилась».

У Нікополі день пройшов спокійно

Вся інфраструктура працює, повідомив увечері 11 червня міський голова Олександр Саюк.

«Дякуючи нашим військовим все під контролем, в межах доріг біля Нікополя та Нікопольського району російських військ немає.

Бажаю вам гарного вечора, спокійної ночі. Якщо чуєте сирену, будь ласка, прийміть необхідні заходи безпеки.

Все буде Україна!» - написав він.

Залишити коментар

Відправити