В Покрові невідомі особи пошкодили офіс ВО «Батьківщина»

В Покрові невідомі особи пошкодили офіс ВО «Батьківщина»

В ніч з 12 на 13 березня 2021 року невідомі зловмисники здійснили акт вандалізму щодо майна Покровської міської організації ВО «Батьківщина». Було знищено вивіску на приміщенні громадської приймальні парторганізації.

У темний час доби банерне полотнище з назвою партії пошкодили за допомогою гострого предмету та зірвали з кріплення. Вивіска не підлягала відновленню та її довелося повністю демонтувати.

Цей напад завдав нашій парторганізації значних матеріальних збитків, але набагато тривожнішими є його соціально-політичний підтекст. Адже такі дії невідомих зловмисників виходять далеко за межі нормального політичного процесу, порушують принципи здорової політичної конкуренції та плюралізму думок.

в покрові невідомі особи пошкодили офіс во «батьківщина» - зображення 1

Керівництво та активісти Покровської міської організації ВО "Батьківщина" останніми роками рішуче виступали на захист інтересів мешканців міста, конструктивно критикували невдалі дії місцевої влади, відстоювали права покровців у сесійному залі та у залі суду. Через це парторганізація та окремі партійці постійно відчували на собі тиск з боку влади, зокрема, їм перешкоджали у веденні агітації та доступі до інформації.

Тож і знищення майна парторганізації ми пов’язуємо з політичною та громадською активністю наших членів. Однак, незважаючи на цей зухвалий акт політичного вандалізму, наша позиція залишається незмінною: захищати інтереси мешканців міста усіма законними методами.

А своїх політичних опонентів закликаємо дотримуватись цивілізованих правил політичної боротьби. Зрозумійте, що подібними ганебними вчинками ви тільки остаточно знищите свою і так не найчистішу політичну репутацію…

Покровська міська організація ВО «Батьківщина» 

Залишити коментар

Відправити