«Чарівні смаколики»: в Нікополі пройшов фестиваль-ярмарок кондитерського мистецтва (ФОТО, ВІДЕО)

«Чарівні смаколики»: в Нікополі пройшов фестиваль-ярмарок кондитерського мистецтва (ФОТО, ВІДЕО)

25 грудня до нікопольського Палацу урочистих подій прийшли сотні маленьких та дорослих мешканців міста та околиць, кондитери та артисти. Всіх їх під одним дахом зібрав фестиваль-ярмарок кондитерського мистецтва "Чарівні смаколики".

До організації та проведення свята долучилися активісти ВО "Батьківщина". А голова Нікопольської міської організації партії Олександра Сотула особисто вручила солодкі нагороди переможцям та призерам дитячих творчих конкурсів, що проходили у рамках фестивалю, а також привітала всіх присутніх з новорічними та різдвяними святами.

«чарівні смаколики»: в нікополі пройшов фестиваль-ярмарок кондитерського мистецтва (фото, відео) - изображение 1

Дивитись всі фото (140 шт.) - Facebook

Як розповів організатор "Чарівних смаколиків", член Бюро міської організації "Батьківщина" Сергій Горгіладзе, регіональний фестиваль кондитерського мистецтва проводиться в місті вже четвертий рік поспіль. Його мета – надати можливість кондитерам, як професійним, так і аматорам, представити свою продукцію широкому загалу, а мешканцям міста – скуштувати смачні та цікаві солодощі.

«чарівні смаколики»: в нікополі пройшов фестиваль-ярмарок кондитерського мистецтва (фото, відео) - изображение 2

Всього у фестивалі-ярмарку прийняли участь понад 30 майстрів кондитерського мистецтва. Крім унікальних солодощів, тут можна було придбати мед, різноманітну святкову атрибутику та сувеніри від місцевих майстрів.

«чарівні смаколики»: в нікополі пройшов фестиваль-ярмарок кондитерського мистецтва (фото, відео) - изображение 3

Також протягом усього свята тривала концертно-розважальна програма за участі артистів з Нікополя, Червоногригорівки, Олексіївки, Приміського. А для усіх присутніх проводилась безпрограшна лотерея з солодкими призами.

«чарівні смаколики»: в нікополі пройшов фестиваль-ярмарок кондитерського мистецтва (фото, відео) - изображение 4

Головною "родзинкою" заходу став конкурс пряничних будиночків "Чарівне містечко Святого Миколая". Його учасники не тільки виготовили казкові вироби із солодкого тіста, а й розповіли цікаві історії про те, що символізують їх будиночки. Переможцями конкурсу у своїх номінаціях стали громадська організація "Січеслава", Нікопольський професійний ліцей та кафе "Оленка".

«чарівні смаколики»: в нікополі пройшов фестиваль-ярмарок кондитерського мистецтва (фото, відео) - изображение 5

Сергій Горгіладзе щиро подякував усім, хто допомагав у організації та проведенні фестивалю – голові міської організації ВО "Батьківщина" Олександрі Сотулі, представникам міської влади, колективу Палацу урочистих подій та інших культурних осередків міста, пасічникам Нікопольщини та ще багатьом небайдужим людям, що подарували мешканцям Нікополя це солодке свято.

Залишити коментар

Відправити