До уваги керівників підприємств, установ, організацій!

До уваги керівників підприємств, установ, організацій!

З 13 травня 2020р. в межах територіальної громади Покровської міської ради буде відновлено пасажирські перевезення автомобільним транспортом у міському сполученні за спецперепустками з дотриманням умов, визначених абзацем четвертим підпункту 9 пункту 2 Постанови Кабінету Міністрів України від 11.03.2020 №211 "Про запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19,спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2" (із змінами).

У зв’язку з цим пропонуємо працівників, які для виконання своїх посадових обов’язків, користуються автомобільним транспортом, забезпечити посвідченнями встановленої форми, яке можна знайти за посиланням (ПОСВІДЧЕННЯ для проїзду в транспорті під час карантину). Звертаємо увагу, що таке посвідчення не звільняє пасажирів від сплати за проїзд в громадському транспорті.

Обов’язковою умовою таких перевезень є дотримання відповідних санітарних та протиепідемічних заходів в міському автомобільному транспортному засобі як з боку перевізників так і з боку пасажирів.

Графіки руху міських автобусів під час карантину:

до уваги керівників підприємств, установ, організацій! - изображение 1
до уваги керівників підприємств, установ, організацій! - изображение 2

Телефон для довідок 4-30-27

Джерело: ОФіційний сайт Покровської міської ради

Залишити коментар

Відправити