Вітаємо на оновленому сайті газети «Нове місто + ТВ»!

Вітаємо на оновленому сайті газети «Нове місто + ТВ»!

Шановні жителі Покрова і регіону! Раді вітати вас на новому, більш сучасному і функціональному сайті газети «Нове місто + ТВ»!

Ми - єдине незалежне від влади і великого бізнесу видання Покрова. Наша мета - дати читачам максимально повну і об'єктивну інформацію, озвучити ті точки зору, які ви ніколи не почуєте в офіційних ЗМІ. Ми не соромимося аргументовано критикувати владу, але чесно висвітлюємо і реальні досягнення.

Спочатку наше видання працювало тільки в Покрові (тоді ще Орджонікідзе). Але з часом журналісти «Нового міста + ТВ» стали все частіше відвідувати різні заходи в сусідніх містах і селах, знімати свята і концерти, сесії місцевих рад і купання в ополонці. І помітили цікаву деталь: люди навіть з розташованих зовсім поруч населених пунктів часто не надто добре знали, що як живеться їхнім сусідам. Тому було прийнято рішення створити регіональний інтернет-портал, який буде висвітлювати події на території великого регіону, що включає Апостолове, Зеленодольськ, Грушівку, Нікополь, Нікопольський район, Марганець. І, звичайно ж, ми не забуваємо про рідний Покров.

Для того, щоб найбільш повно, зручно і адекватно розповідати про новини регіону, ми й розробили цей новий сайт. Давайте ж відправимося в віртуальну екскурсію нашим порталом.

На верхній панелі сайту ви бачите сторінки «Про нас» і «Контакти», де можна прочитати коротку історію нашої газети і дізнатися, як з нами зв'язатися. Крім того, тут є посилання на нашу групу в Facebook і YouTube-канал.

вітаємо на оновленому сайті газети «нове місто   тв»! - зображення 1

Далі - одне з найважливіших нововведень нашого сайту: можливість вибирати мову перегляду. Для вашої зручності тепер нові матеріали на нашому сайті (за винятком рубрики «Читачі пишуть», де ми зберігаємо орфографію, пунктуацію і граматику авторів) будуть представлені двома мовами - російською та українською. Змінити мову перегляду можна за допомогою кнопок «Рус» і «Укр».

вітаємо на оновленому сайті газети «нове місто   тв»! - зображення 2

Також тут є інформація про погоду у вашому населеному пункті (про те, як його вибрати - трохи нижче), причому по наведенню на значок погоди ви отримаєте додаткові дані. Поруч представлені офіційні курси основних іноземних валют, що регулярно оновлюються.

вітаємо на оновленому сайті газети «нове місто   тв»! - зображення 3

Наступний рядок головної сторінки дозволяє здійснювати швидку навігацію по сайту. Зліва від назви газети розташована кнопка меню, що відкриває доступ до панелі швидкої навігації (зручно для мобільних пристроїв).

вітаємо на оновленому сайті газети «нове місто   тв»! - зображення 4

При натисканні на назву газети «Нове місто + ТВ» або на кнопку «Головна» ви завжди зможете повернутися на головну сторінку сайту.

вітаємо на оновленому сайті газети «нове місто   тв»! - зображення 5

Кнопка «Міста» дозволить вам вибрати перегляд новин тільки одного населеного пункту (Покров, Нікополь, Апостолове або будь-який інший з представлених на сайті). Для того, щоб повернутися до перегляду новин всього регіону, потрібно знову вибрати пункт «Міста» на цьому ж рядку, і натиснути кнопку «Всі міста».

вітаємо на оновленому сайті газети «нове місто   тв»! - зображення 6

Про те, яка локація обрана зараз, нагадує герб міста, який відображається біля назви сайту.

вітаємо на оновленому сайті газети «нове місто   тв»! - зображення 7

При натисканні на кнопку «Новини» ви можете перейти до стрічки новин, що нагадує на класичний вигляд нашого старого сайту. Якщо в попередньому пункті «Міста» ви вибрали певний населений пункт, то тут ви побачите матеріали виключно про місто/район, що вас цікавить.

Також по наведенню на кнопку «Новини» ви побачите список тематичних категорій, що дозволяє вам вибрати, про що саме ви хочете почитати. Це дозволяє нам запропонувати вам новини, що максимально точно відповідають вашим інтересам.

вітаємо на оновленому сайті газети «нове місто   тв»! - зображення 8

Наприклад, якщо в пункті «Міста» ви вибрали Нікополь, а при наведенні на кнопку «Новини» вибрали категорію «Кримінал і надзвичайні події », то сайт запропонує вам матеріали виключно про злочини та надзвичайні події, які трапилися в місті Нікополь та районі.

Кнопка «Оголошення» дає вам доступ до Facebook-груп «Покров оголошення» і «Нікополь оголошення», де ви можете виставити на продаж свої товари та знайти вигідні пропозиції. Поки такі групи створені для Нікополя і Покрова, але найближчим часом функціонал оголошень і географічне охоплення будуть розвиватися.

Кнопка «Опитування» дає вам можливість взяти участь в активних опитуваннях громадської думки на актуальні теми, а також переглянути архів вже завершених опитувань. На наше прохання розробники сайту створили систему опитувань, яка дозволяє голосуючим залишатися анонімними, і при цьому виключає «накрутки» результатів опитувань недобросовісними користувачами.

Кнопка «Стань журналістом» дозволить вам перейти на сторінку, де описані наші вимоги до матеріалів, які пишуть читачі, а також є контакти для тих, хто хоче стати нашими авторами.

Кнопка «Пошук» в свою чергу допоможе вам знайти цікаві матеріали за ключовими словами.

Наступна панель головної сторінки - це головні новини. Тут розміщені посилання на найбільш важливі, актуальні і дискусійні матеріали, з якими ми рекомендуємо вам ознайомитись.

вітаємо на оновленому сайті газети «нове місто   тв»! - зображення 9

Розташована нижче кнопка «Всі новини» дозволить вам перейти до стрічки новин.

Нижче розташований блок категорій, де представлені останні новини по кожному з тематичних розділів сайту. Їх назви говорять самі за себе, а натиснувши на назву категорії ви опинитеся в відповідному розділі і зможете більш детально почитати, про що там пишуть.

вітаємо на оновленому сайті газети «нове місто   тв»! - зображення 10

За замовчуванням на головній сторінці відображаються чотири категорії, а після натискання кнопки «Показати всі категорії» ви побачите посилання на останні новини всіх розділів.

Наступний блок «Останні відеозаписи» представляє найновіші матеріали, де є відео. Тут ви можете як безпосередньо переглянути наші репортажі та відеозвіти, так і перейти на сторінку відповідної новини або на YouTube.

вітаємо на оновленому сайті газети «нове місто   тв»! - зображення 11

Блок «Нові опитування» дозволить вам прямо з головної сторінки перейти до цікавого для вас опитування і проголосувати.

вітаємо на оновленому сайті газети «нове місто   тв»! - зображення 12

Заключний блок присвячений коментарям наших читачів. Тут ви можете прочитати найновіші відгуки користувачів, ознайомитися з найбільш коментованими матеріалами, а також перейти на новину, що вас зацікавила, і прокоментувати її.

вітаємо на оновленому сайті газети «нове місто   тв»! - зображення 13

Розробники сайту постаралися максимально спростити коментування для сумлінних користувачів, і при цьому захистити сайт і його відвідувачів від різноманітних ботів. Тому для того, щоб залишити коментар, досить ввести тільки ім'я або псевдонім і сам текст коментаря.

Ми розповіли вам про основні нововведення нового сайту газети «Нове місто + ТВ». Спробуйте новий функціонал і можливості самі, висловлюйте свою думку і пропозиції щодо вдосконалення сайту в коментарях до цього матеріалу. Також тут ви можете повідомляти про виявлені баги і неадекватну роботу сайту задавати питання щодо його функціоналу. Цей інформаційний ресурс розвиватиметься і далі, і ми будемо намагатися врахувати ваші побажання.

З повагою,
засновник і головний редактор
газети «Нове місто + ТВ»
Володимир Новицький
і весь творчий колектив

Перейти до сторінки опитування

Голосування завершено
Так, подобається
проголосувало: 130 (98.5%)
Проголосувати
Ні, раніше було краще
проголосувало: 2 (1.5%)
Проголосувати
Свій варіант (напишіть в коментарях)
проголосувало: 0 (0%)
Проголосувати
проголосувало: 132
Залишити коментар

Відправити