ДТЕК оновив графік стабілізаційних відключень у Дніпропетровській області

ДТЕК оновив графік стабілізаційних відключень у Дніпропетровській області

Компанія ДТЕК Дніпровські електромережі з 21 грудня запровадила оновлені графіки стабілізаційних відключень у Дніпропетровській області з урахуванням поточної складної ситуації в енергосистемі після останніх масованих обстрілів.

В оновленому графіку ми актуалізували базу та додали нові адреси, які раніше клієнти не могли знайти в графіку. Намагаємось проводити відключення так, щоб електропостачання було відсутнє не більше 4 години через 5 годин наявності світла.

Щоб зрозуміти, коли у вас буде світло – просто введіть свій населений пункт та адресу у відповідні поля та ознайомтесь з графіком електропостачання.

Найближчі кілька днів графік буде працювати в тестовому режимі. Наголошуємо! Попередні графіки не діють!

У разі відсутності вашої адреси в графіку або неспівпадіння реальної ситуації з графіком — просимо невідкладно повідомляти нам про це.

Нам важливий зворотній зв’язок, щоб в стислі терміни зробити графіки максимально зручними для користувачів.

Найшвидший спосіб — написати нам в приватні повідомлення на Facebook ДТЕК Дніпровські електромережі. Також можна подати заявку на сайті компанії в розділі «Відсутня електроенергія?». Заявки приймаються в тому числі через контакт-центр, проте це може зайняти більше часу через велику кількість дзвінків.

Раніше оновлені графіки були запущені в Києві та Одеській області. Згодом оновлені графіки запрацюють в Київській області.

Важливо пам’ятати. Після того, як з’явилось світло після відключення, електроприлади потрібно вмикати по черзі. Це допоможе уникнути аварій через перевантаження електромереж та зберегти світло у вашому та сусідніх будинках.

Залишити коментар

Відправити