Голова Дніпропетровської обласної ради Микола Лукашук розповів про ситуацію на Дніпропетровщині станом на ранок 26 березня

Голова Дніпропетровської обласної ради Микола Лукашук розповів про ситуацію на Дніпропетровщині станом на ранок 26 березня

«Тридцять перша доба боротьби України проти окупантів в нашій області розпочалася спокійно. Близько шостої ранку, як це відбувається майже щодня, в нас пролунав сигнал тривоги. Але, на щастя, обійшлося без ракетних обстрілів.

Станом на цю хвилину ситуація в області — стабільна і контрольована. На територію регіону війська загарбника не увійшли. Всі напрямки зараз посилено обороняються, провокацій на кордонах області не відбувається.

Вчора Збройні сили України звільнили від окупантів селище на самому кордоні Херсонської та Дніпропетровської областей. Поступово наші військові відкидають сили противника подалі від меж нашого регіону.

Інфраструктура області функціонує без перебоїв. Обласна військова адміністрація працює 24/7.

Сьогодні 8-му річницю з дня заснування відзначає Національна гвардія України. Вітаю кожного воїна-гвардійця зі святом! Ви — наш щит, наш захист, який протягом 8 років 24/7 боронить Україну. Сили Нацгвардії звільняли Донецьку та Луганську області, починаючи з 2014 року, і зараз пліч-о-пліч із ЗСУ воюють проти окупантів, забезпечують порядок разом із національною поліцією. Я вдячний кожному нацгвардійцю за відданість, за мужність, сміливість та відвагу. За те, що завжди були і залишаються вірними українському народу. Слава нашим героям!

Пішов другий місяць широкомасштабного вторгнення загарбника до України. Наша держава відстоює свою незалежність, соборність, територіальну цілісність і своє майбутнє. І ми обов’язково подолаємо ворога. В цій війні проти українського народу правда і перемога за нами», — повідомив Микола Лукашук.

Дніпропетровська обласна рада
Залишити коментар

Відправити