Команда Покровського ГЗК привітала КДЮСШ “Манганіт” з Днем фізичної культури та спорту

Команда Покровського ГЗК привітала КДЮСШ “Манганіт” з Днем фізичної культури та спорту

11-го вересня, напередодні Дня фізичної культури та спорту, команда  Покровського ГЗК вітала тренерів та вихованців КДЮСШ “Манганіт”. Відділення плавання, стрибків у воду, легкої атлетики – представники різних видів спорту, того дня зібрались на доріжках стадіону “Авангард” для участі у традиційних веселих стартах. Святковий захід розпочався з урочистих привітань та подарунків.

команда покровського гзк привітала кдюсш “манганіт” з днем фізичної культури та спорту - зображення 1

Свої побажання присутнім адресував начальник ремонтно-будівельного управління Покровського ГЗК Микола Біднюк:
– Я сам багато років займався спортом, тому з власного досвіду знаю, що високі результати даються дорогою ціною наполегливості та виснажливих тренувань. Але головне – ставити перед собою мету й активно рухатись у напрямку її досягнення. Пам'ятайте, спорт – це здоров'я, натхнення та мотивація у навчанні, спорт – це міцна дружба і взаємопідтримка, спорт виховує в людині особистість, здатну підкорювати навіть недосяжні вершини. Тому я бажаю всім Вам стати особистостями. А стимулом для кожного з Вас мають бути славетні чемпіони та видатні спортсмени нашого міста. Я впевнений, що Ви теж обов'язково до них приєднаєтесь, тому що саме Ви – наше МАЙБУТНЄ.

команда покровського гзк привітала кдюсш “манганіт” з днем фізичної культури та спорту - зображення 2

Микола Петрович разом із цілеспрямованимиспеціалістами підприємства (директором із загальних питань Сергієм Пороваєм, начальниками Відділу охорони праці та пожежної безпеки, Покровського кар'єра, Цеху технологічної диспетчеризації, Корпоративного відділу – Романом Руднєвим, В'ячеславом Ніколайчуком, Павлом Юзіковим, Вікторією Литвиненко, а також референтом Оксаною Шкель, головним редактором газети Наталією Чепець) та іншими однодумцями – подякували тренерам за те, що повністю віддаються своїй улюбленій справі – вихованню майбутніх чемпіонів. А дітям побажали побільше яскравих перемог.

команда покровського гзк привітала кдюсш “манганіт” з днем фізичної культури та спорту - зображення 3

На честь свята гості подарували спортшколі волейбольні м'ячі, а кожному вихованцю – солодкий приз за активну участь у веселих стартах. В пріоритеті команди Покровського ГЗК спортивне МАЙБУТНЄ підростаючого покоління. Для досягнення цієї мети відновлюються та розвиваються соціальні об'єкти підприємства.

команда покровського гзк привітала кдюсш “манганіт” з днем фізичної культури та спорту - зображення 4

– Нам потрібна здорова, сильна і загартована зміна завтра, тому вже сьогодні ми маємо подбати про її МАЙБУТНЄ, – стверджує Сергій Шуваєв – Голова правління Покровського ГЗК, депутат Дніпропетровської обласної ради.

команда покровського гзк привітала кдюсш “манганіт” з днем фізичної культури та спорту - зображення 5

 

Залишити коментар

Відправити