Коментар голови Дніпропетровської обласної ради Миколи Лукашука щодо ситуації на Дніпропетровщині

Коментар голови Дніпропетровської обласної ради Миколи Лукашука щодо ситуації на Дніпропетровщині

«Станом на 18:30 ситуація в області залишається стабільною і контрольованою. Кардинальних змін, на щастя, не відбулося.

Що маємо нині: Дніпропетровщина – під повним контролем і захистом українських військових. Російських ДРГ, десанту, техніки, або військовослужбовців немає. Перетину кордонів області російською армією не зафіксовано.

Обласний центр, абсолютно всі великі міста й маленькі селища області – під надійним захистом українських військових, Нацгвардії, ЗСУ, поліції, сил ТРО.

Наразі до лав територіальної оборони записуються сотні громадян. Всім видається зброя, ми озброюємо людей, які стають на захист області і України. Уявіть собі: приходять навіть літні люди, які пройшли Другу світову війну.

Дніпропетровщина тримається третю добу. І триматиметься й надалі. Для захисту області ми робимо все можливе і навіть більше. Є захисники, є зброя, є комунікація на всіх рівнях влади.

Хочу донести до жителів області важливу інформацію від СБУ: якщо ви побачили російські війська або техніку, негайно повідомляйте про це у спеціально створений чат-бот @stop_russian_war_bot

Цей бот передає дані до відповідних штабів реагування, тим самим дозволяючи оперативно реагувати на появу російських військ.

Все буде Україна!», - розповів Микола Лукашук.

Дніпропетровська обласна рада
Залишити коментар

Відправити