Коментар голови Дніпропетровської обласної ради Миколи Лукашука стосовно ситуації на Дніпропетровщині станом на вечір 4 березня

Коментар голови Дніпропетровської обласної ради Миколи Лукашука стосовно ситуації на Дніпропетровщині станом на вечір 4 березня

«Почну зі слів, на які чекає кожен патріот нашої області: станом на 19:30 на Дніпропетровщині немає жодного російського солдата, немає жертв серед військових та цивільних. Ситуація стабільна і контрольована.

Сьогодні в мережі з’явилася інформація про те, що окупанти колоною йдуть зі сторони Новомосковська. Повідомляю, що ці дані НЕ відповідають дійсності. Вдячний всім представникам місцевого самоврядування і військовикам, які оперативно повідомили та відпрацювали цю інформацію.

Тепер інформація від Головного управління розвідки Міністерства оборони України: найближчим часом ворог розпочне активне проведення інформаційних операцій проти України. Російська Федерація приділяє значну увагу інформаційно-психологічним операціям.

Наприклад, сьогодні депутатам Дніпропетровської обласної ради надходили повідомлення з російських номерів стосовно того, щоб депутати були готові до прибуття російських радників і проведенню перемовин.

Назву ці повідомлення жалюгідною спробою психологічного тиску. В обласній раді всі без виключення фракції підтримують суверенітет, територіальну цілісність України і Президента Володимира Зеленського.

Втім з огляду на ці обставини я прошу всіх громадян: будьте пильними, вірте у Збройні Сили України, в Президента, в свою країну. Користуйтеся інформацією виключно з офіційних та перевірених джерел.

Дніпропетровщина - це Україна!

Ми сильні, ми разом і ми обов’язково переможемо», - сказав Микола Лукашук.

Дніпропетровська обласна рада
Залишити коментар

Відправити