Куди звертатись для захисту прав дітей в місті Апостолове?

Куди звертатись для захисту прав дітей в місті Апостолове?

Діти – це майбутнє будь-якого народу і держави. Питання захисту прав та законних інтересів дітей завжди стоїть у пріоритеті завдань у діяльності органів місцевої виконавчої влади. Порушення прав дитини - досить часте явище. Права дитини можуть бути порушені не тільки однолітками, які часто знущаються один над одним, а і навіть батьками.

куди звертатись для захисту прав дітей в місті апостолове? - изображение 1

Повинні бути створені належні умови, щоб діти виховувались в сім’ях, росли здоровими, здобували якісну освіту та були впевнені у своєму майбутньому. Особливою увагою наділяються діти-сиріти та діти, позбавлені батьківського піклування. Від того, яким буде дитинство - залежить майбутня доля не лише людини, але й всього людства. Діти рівні у своїх правах незалежно від походження, а також від того, народжені вони у шлюбі чи поза ним. Діти мають бути активними учасниками суспільного життя.

У разі жорстокого поводження з дітьми, будь-якого насильства та їх експлуатаціі, винна особа повинна бути покарана згідно з Кримінальним кодексом України і нести кримінальну відповідальність.

Для захисту прав дітей звертайтеся:
 м. Апостолове, вул. Центральна,63
тел. +38 (068) 208-50-52

Залишити коментар

Відправити