Мешканець Нікополя, який під час сварки застрелив знайомого, опинився на лаві підсудних

Мешканець Нікополя, який під час сварки застрелив знайомого, опинився на лаві підсудних

Дніпропетровською обласною прокуратурою скеровано до суду обвинувальний акт відносно 56-річного громадянина за скоєння кримінальних правопорушень, передбачених ч.1 ст.115, ч.1 ст.263 та ч.1 ст.185 КК України (умисне вбивство; придбання, носіння, зберігання вогнепальної зброї та бойових припасів без передбаченого законом дозволу та крадіжка).

Так, подія сталася у березні 2020 року у місті Нікополі. Обвинувачений знаходився за кермом власного авто, на пасажирському сидінні якого перебував потерпілий. Раптово між чоловіками виникла сварка. Зупинивши автомобіль, водій дістав пістолет та здійснив три постріли в бік пасажира. В результаті одержаних травм потерпілий помер. Аби приховати сліди злочину, чоловік погрузив тіло до багажника та намагався виїхати з міста, проте був зупинений співробітниками поліції.

Під час проведення особистого обшуку зловмисника та його транспортного засобу правоохоронними органами виявлено та вилучено мобільний телефон потерпілого, яким обвинувачений заволодів після вбивства, вартістю майже 14 тис грн, два пістолети, а також 15 патронів. Вогнепальну зброю та боєприпаси останній придбав та носив без передбаченого законом дозволу.

Наразі судовий розгляд кримінального провадження триває.

Пресслужба Дніпропетровської обласної прокуратури

Дніпропетровська обласна прокуратура
Залишити коментар

Відправити