Міський центр зайнятості запрошує на навчання «Управителів житловою нерухомістю»

Міський центр зайнятості запрошує на навчання «Управителів житловою нерухомістю»

У травні 2015 року Верховною Радою України прийнято Закон України "Про особливості здійснення права власності у багатоквартирному будинку", яким передбачено три форми управління багатоквартирним житловим фондом, зокрема і через залучення до цього процесу управителів.

З метою підвищення рівня знань в сфері житлово-комунального господарства, права, економіки, менеджменту та екології для практичного і якісного вирішення поставлених завдань Орджонікідзевський центр зайнятості запрошує на навчання:

майбутніх управителів багатоквартирних будинків та голів об’єднань співвласників багатоквартирних будинків з числа безробітних осіб.

"Безробітна особа" - особа працездатного віку, яка через відсутність роботи не має заробітку або інших передбачених законодавством джерел існування (стипендія, пенсія, допомога, компенсація, надбавка на догляд, дохід від підприємницької діяльності тощо)

Навчання проводиться шляхом підвищення кваліфікації "Управителів житловою нерухомістю" в ДВНЗ "Придніпровська державна академія будівництва та архітектури" у м.Дніпропетровськ.

Термін навчання 14 днів. Проживання в гуртожитку.

Оплата за навчання, проживання, проїзд до місця навчання та в зворотному напрямку для безробітних осіб зареєстрованих в центрі зайнятості здійснюється за рахунок коштів Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування на випадок безробіття.

Вартість навчання для осіб які не відносяться до категорії безробітних становить 1600 грн. (без оплати за проживання), довідки за телефоном: (022)47-03-25 – Володимир Васильович Сафонов.

Отримати довідкову інформацію, ознайомитися з навчально-тематичним планом і робочою програмою можна в Орджонікідзевському міському центрі зайнятості, вул. Героїв України (Тельмана) буд.5, каб.4 або за телефоном: 6-32-92

Залишити коментар

Відправити