Операція «Мігрант»

Операція «Мігрант»

В рамках проведення загальнодержавної операції "Мігрант", з метою виявлення іноземців та осіб без громадянства, які вчиняють правопорушення, або незаконно перебувають на території України, працівники Покровського відділення поліції спільно з працівниками ДМС здійснюють перевірку розважальних закладів, речових, продовольчих ринків, гуртожитків. Водночас, звертається особлива увага на автомобілі з іноземною реєстрацією та осіб, які ними керують.

З метою запобігання випадків порушення законодавства про правовий статус іноземців та осіб без громадянства, а також посилення контролю за перебуванням даних осіб на території м. Покров працівники поліції з початку відпрацювання виявили 2 факти порушення іноземцями правил перебування на території України, 2 особи видворено за межі України. Всього відносно іноземців складено 12 протоколів про адміністративні правопорушення .

Також правоохоронцями проводяться заходи щодо виявлення та затримання іноземців, які розшукуються за вчинення злочинів як на території України так і за її межами.

Шановні громадяни! В разі наявності інформації про незаконне перебування іноземців, просимо повідомляти до поліції за номером "102". Крім цього Покровським ВП оголошений в розшук громадянин Киргизії Торгоєв Єрмак, тож якщо Вам відома інформація про його місцезнаходження також просимо повідомлять по телефоном "102".

Інспектор сектору моніторингу

Нікопольського ВП ГУНП України

в Дніпропетровській області

капітан поліції С.М. Цабук

Залишити коментар

Відправити