Під час пожежі врятовано літнього чоловіка

Під час пожежі врятовано літнього чоловіка

Як повідомляє сайт Головного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій в Дніпропетровській області, 7 липня у нашому місті сталася пожежа.  Під час ліквідації загоряння рятувальники винесли з квартири її власника.

7 липня о 14:34 до Служби порятунку "101" надійшло повідомлення про пожежу в житловому будинку по вулиці Соборна міста Покров.

До місця події відразу були направлені рятувальники 44 державної пожежно-рятувальної частини ГУ ДСНС у Дніпропетровській області.

По прибуттю на місце пожежі було встановлено, що в двокімнатній квартирі на четвертому поверсі в приміщенні кухні горять домашні речі, а в коридорі знаходиться власник квартири 1936 року народження.

Завдяки злагодженим діям рятувальників постраждалого чоловіка швидко винесли на свіже повітря та передали працівникам швидкої медичної допомоги.

Чоловіка було доставлено до реанімаційного відділення центральної міської лікарні з діагнозом термічний опік першого ступеню та опік дихальних шляхів, внаслідок отруєння чадним газом.

О 14:52 пожежа була локалізована, о 15:41 ліквідована.

Загальна площа пожежі 6м2.

Причина пожежі та збитки встановлюються правоохоронними органами.

Всього до робіт було залучено 1 одиниця пожежно-рятувальної техніки та 5 чоловік особового складу Головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області.

Залишити коментар

Відправити