Підтримати новообраного Президента і працювати на розвиток країни!

Підтримати новообраного Президента і працювати на розвиток країни!

Так коротко можна охарактеризувати зміст наради, яка щойно закінчилася в Києві, яку провела лідер партії ВО "Батьківщина" Юлія Тимошенко з партійцями Дніпропетровщини. Сьогодні сюди на нараду прибула велика делегація партійців нашої області на чолі з головою Дніпропетровської партійної організації Антоніною Ульяхіною.

Юлія Володимирівна наголосила, що її команда має чітку, виважену і послідовну програму розвитку України, і, не гаючи часу, готові втілювати всі важливі доробки в дію. Одночасно партія ВО "Батьківщина" готові підтримати всі ініціативи Президента Зеленського і співпрацювати заради змін в країні. Цього прагне велика більшість українців, які сказали своє категоричне НІ старій корумпованій владі. Люди чекають найскоріших дій, а ні спротиву, який на кожному кроці продовжує чинити новому Президенту стара влада. 

В цій складній ситуації, Юлія Володимирівна в котрий раз наголосила, що готова на всіляку підтримку Володимира Зеленського, щоб докорінно змінити систему управління державою. Про свої наміри співпраці вона двома днями раніше заявила публічно на телеканалі, приймаючи участь в ток-шоу "Право на владу". Тоді, в прямому ефірі, вона передала керівнику Адміністрації Президента Андрію Богдану свій пакет документів з розрахунками стратегічного розвитку країни.

Юлія Тимошенко і її політична сила виявилися одними з небагатьох політиків України, які реально готові діяти, а не опиратися всьому новому та займатися популізмом.

Місцева організація ВО "Батьківщина" у Нікополі, Покрові та Нікопольському районі

Залишити коментар

Відправити