Покров представлено на міжнародній освітянській виставці

Покров представлено на міжнародній освітянській виставці

Понад півтисячі учасників з України та ще дванадцятьох країн світу нещодавно зібрала  в Києві XI міжнародна виставка "Інноватика в сучасній освіті - 2019". Щороку форум, на який чекають педагоги, приємно дивує масштабами та організаційною підготовкою. Освітяни Покрова - незмінні учасники престижного професійного заходу.

Не вперше своїм досвідом на такому високому рівні ділилиться колектив дитячого садка № 21 "Казка" (завідуюча І.О. Дощенко). Їхня робота отримала високу експертну оцінку фахівців Національної академії педагогічних наук України та нагороджена дипломом. Також дошкільний заклад став переможцем рейтингового виставкового конкурсу з найбільш актуальних питань модернізації галузі дошкільної освіти і удостоєний Срібної медалі в номінації "Інноваційна діяльність закладів освіти – ресурс забезпечення якості освіти".

покров представлено на міжнародній освітянській виставці - изображение 1

Також дві школи міста - НВК №2 (директор Г.М. Чергинець) та СЗШ №4 (директор С.І. Главацька) долучилися до презентації здобутків Дніпропетровщини. Навчальні заклади нагороджені дипломами Національної академії педагогічних наук та Міністерства освіти та науки України за презентацію освітніх інновацій і активну участь у розбудові національної освіти.

Покровчани не лише ділилися своїми здобутками, а й цікавилися досвідом колег. Відвідали виставки, науково-практичні конференції, презентації, майстер-класи, експертні дискусії та інші заходи, які проходили в рамках виставки.

Вітаємо освітні заклади, які гідно представили місто та Дніпропетровщину на міжнародній виставці. Бажаємо подальших професійних успіхів!

Прес-служба міського голови

Залишити коментар

Відправити